Aslen Afyonkarahisarlı olan Ahmet Sarı 1964 yılındaki yılbaşı çekilişinde bilet aldı. Yılbaşı çekilişinde ikramiye 5’e bölünürken, Ahmet Sarı’ya dönem itibariyle 10 bin lira düştü. Bu parayla 1960’lı yıllarda hayvancılık yapan ve diğer ticari işlerle ilgilenen Ahmet Sarı aradan geçen yılların ardından servetini tüketti. Maddi olarak sıkıntı yaşamaya başlayan Ahmet Sarı, torununun yardımıyla Çivril Huzurevi’ne yerleştirildi.
83 yaşındaki Ahmet Sarı, ikramiyenin kendisine 50 yıl önce çıktığını belirterek, ‘’Aradan çok uzun yıllar geçti. Çeyrek bilet almıştım. O dönem çok kişiye çıktığı için para bölündü. Bana 10 bin lira kaldı. Tüm parayı ben almadım yani. O parayla hayvancılık yaptım. Koyun aldım. Ahır yaptım. Aileme iyi bir hayat sunmak istedim. Daha sonraki yıllarda maalesef para bitti’’dedi. Parası bitince geçimsizliklerin olmaya başladığını kaydeden Sarı, ‘’ Aradan geçen yılların ardından param bitti. Eşimden boşandım. Hiç param kalmadı, bakıma muhtaç oldum. Torunum ‘ Dede sen böyle giderse ortada kalacaksın’ dedi ve beni huzurevine getirdi. Bana dışarıda kimse bakmadı. Ben de 4 yıldır buradayım. Şimdi sadece yaşlılık parası alıyorum. Bize sağolsunlar burada çok iyi bakıyorlar’’diye konuştu.
Yaşlılıktan dolayı yürümekte zorlanan Ahmet Sarı, daha sonra bastonu yardımıyla arkadaşlarıyla sohbet etmeye devam etti.