Milli Okçu Murat Turan, Merkezefendi Belediyesi’nin standında Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte vatandaşlara ikramlarda bulundu.
Merkezefendi Belediyesi’nin özel olarak yaptırdığı tekerlekli sandalye Çek Cumhuriyeti’nin Nove Mesto kentinde düzenlenen kota müsabakalarına katılan Paralimpik Milli Okçu Murat Turan, hedefi 12’den vurmaya çok yaklaştı. Turan, 48 ülkeden 326 sporcunun katıldığı turnuvada Dünya 1.si İngiliz John Stubbs’ı çeyrek finalde eleyerek büyük bir başarıya imza attı. Ancak milli okçu Turan, üçüncülük ve dördüncülük maçında Koreli rakibine bir puanı kaptırınca dünya sıralamasında 4.lüğe ismini yazdırdı. 
Milli Okçu, Çek Cumhuriyeti’nden döndükten sonra ayağının tozuyla FETÖ’nün yapmaya çalıştığı darbe girişimine karşı Türkiye’nin günlerdir sürdürdüğü demokrasi nöbetine katıldı. Delikliçınar Meydanı’nda Merkezefendi Belediyesi’nin kurduğu ikram standında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte ikramlarda bulundu.