AK Parti Denizli Milletvekili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi gazeteciler katıldı. 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Milletvekili Şahin Tin’in gazeteciler cemiyetine ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Cemiyet Başkanı Muhammet Karaçay; “Milletvekilimiz Şahin Tin’e bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadıkları ve ziyaretleri için basın çalışanlarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi. 

“FEDAKÂRCA EMEK VERİYORSUNUZ”

Denizli’nin yazılı ve görsel basın, sosyal medya ve internet gazeteciliği alanlarında Türkiye’nin sayılı şehirleri arasında yer aldığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Gazetecilik mesleğini ilkeli, sorumlu ve objektif yayıncılık anlayışıyla, özveriyle ve fedakârca yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum. Bu anlamlı gün vesileyle görev başında hayatını kaybeden gazetecilerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Salgın başta olmak üzere her türlü zorlu koşullara rağmen görevini layıkıyla yürüten basın emekçilerimizin her alanda destekçisi olduğumuzun altını özellikle çiziyor, basın çalışanlarımıza sağlık, huzur, kolaylık ve başarılar diliyorum” dedi.