Milletvekili Şahin Tin, “Vatanperver, cesur bir devlet adamı Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper’i elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Acımız büyük. Mekânı cennet olsun” dedi. 

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförünün sabah saatlerinde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu vefatının ardından, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin taziye mesajı yayımladı. 

Milletvekili Şahin Tin’in taziye mesajı şöyle:

“Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ile makam şoförü Muzaffer Akşehirli’yi elim bir trafik kazasında kaybetmemizin derin üzüntüsü içindeyiz. Aldığımız bu kara haber yüreğimizi dağladı. Acımız büyük.

Başsavcı Mustafa Alper cesur, kararlı, sevilen ve millet yanlısı bir devlet adamıydı. Sarsılmaz bir hukuk vicdanı vardı. Meselelere tarafsız yaklaşımı ve kararlı duruşuyla, görev yaptığı her yerde gerek meslek hayatı boyunca gerekse 15 Temmuz süreci ve sonrasında adaletin tesisi konusunda güçlü ve kararlı adımlar attı. 

Kıymetli dostum Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ile makam şoförü Muzaffer Akşehirli’ye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve yargı camiasına sabır ile başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ayrıca, aynı kaza da yaralanan koruma polisi Ramazan Uğur’a da acil şifalar diliyorum.”