HABERDENİZLİ.COM

2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, mutluluk ve refah getirmesini, salgın hastalıktan tüm dünyanın bir an önce kurtulmasını dileyen Milletvekili Ök, “Yapacağımız çalışmalarla ve atacağımız adımlarla 2021 yılında Denizli’mizin ve ülkemizin gücüne güç katacağız.” dedi.

“Yeniden Şekillenen Küresel Dünya Düzeninde Hak Ettiğimiz Yeri Alacağız”

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle 2020 yılında çeşitli zorluklarla karşılaşıldığına değinen Ök, “Salgın tüm dünyada hayatı, üretimi ve üretimi durma noktasına getirmişken hem kendine yeten, hem de dost ülkelerin imdadına yetişen bir Türkiye gördük. Erken ve bilinçli olarak aldığımız önlemler sayesinde, dünyanın en güçlü olarak sayılan ülkeleri maske savaşı derdine düşmüşken, bizler şehir hastanelerinden otoyollara, fabrikalardan barajlara kadar pek çok eseri milletimizin hizmetine açtık. Yerli solunum cihazımızı ürettik. Pandemiye derman olacak aşı çalışmalarımız artık son aşamaya geldi. İnşallah bu salgını en az zararla atlatıp, yeniden şekillenen küresel dünya düzeninde hak ettiğimiz yeri alacağız.” dedi.

“Somut ve Dinamik Politikalarımızı Birer Birer Uygulamaya Devam Edeceğiz”

2021 yılına girerken, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine bir adım daha yaklaşıldığına dikkat çeken Ök, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü azim, kararlılık ve heyecanla hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde sağlıktan eğitime, güvenlikten ulaştırmaya, sanayiden ekonomiye kadar somut ve dinamik politikalarımızı birer birer uygulamaya devam edeceğiz.” sözleriyle mesajını tamamladı.