HABERDENİZLİ.COM

Milletvekili Ök; "Ordu ve devlet içerisinde kümelenen hain FETÖ/PYD terör örgütünün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'dan bu yana 4 yıl geçti. Vatanımızın istikbali ve demokrasi için canını hiçe sayan, kendilerini tankların önüne siper eden vatandaşlarımızın kahramanlıkları halen hafızalarımızda aynı tazeliğini koruyor." dedi.

Bu hain darbe girişiminin halkımızın iradesi sayesinde başarılı olamadığını dile getiren Ök; "Hiçbir terör örgütünün ülkemize ve halkımıza boyun eğdiremeyeceğine, o gece bütün dünya şahit oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla meydanları ve caddeleri dolduran halkımız bir bütün oldu ve gözü dönmüş terör örgütü mensuplarına karşı asırlar boyu unutulmayacak bir ders verdi." ifadelerini kullandı.

Ök; "15 Temmuz Gecesi, aynı zamanda ülkesine ihanet içinde olanların ortaya çıktığı bir geceydi. Yabancı güçlerle kol kola girerek, milletimizin silahlarını yine milletimize karşı doğrultan caniler hedeflerine ulaşamadı. Değil silahlı askerler, tank ve savaş uçakları bile vatan sevgisini yüreğinde taşıyan halkımıza bir adım geri attırmadı." dedi.

Ülkemizin artık dünyada söz sahibi ülkeler arasında olduğunu söyleyen Ök; "Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tabi ilerlerken de milletimizle bir ve beraber olarak, kurulan bütün tuzakları tek tek ortadan kaldırıyoruz. İçerde ve dışarıda, adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlıkla sürdürüyoruz." dedi.

"Allah, 15 Temmuzu bir daha bu millete yaşatmasın." diyen Milletvekili Ök, 15 Temmuz şehitlerine rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize de mutlu bir ömür dileyerek mesajını tamamladı.