AK Parti'nin Sıralaması Bugün Belli Oluyor
İktidar partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nde ise Denizli milletvekili adaylığı için müracaat eden 33 aday adayı arasından 7 tanesi bugün yapılacak açıklamayla belli olacak. AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin tarafından açıklanacağı tahmin edilen listeyi ve özellikle sıralama merak ediliyor. Geçtiğimiz dönemde TBMM'de Denizli'yi Ak Parti adına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak olmak üzere 4 milletvekili temsil etmişti.
CHP 3 Milletvekili Çıkarabilir mi?
Şu an mecliste milletvekili olan partilerden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçen hafta yaptığı önseçim sonrasında Denizli'den partileri adına seçime girecek olan milletvekili adaylarını belirledi. Geçtiğimiz dönemde CHP adına Denizli'yi Adnan Keskin ve İlhan Cihaner temsil etmişti. Bu seçimlerde ise aday sıralaması değişti. Birinci sırada Melike Basmacı, ikinci sırada Kazım Arslan, Üçüncü sırada Gülizar Biçer Karaca, dördüncü sırada Adil Demir, beşinci sırada Ahmet Divarcı, altıncı sırada Halis Ödel, yedinci sırada Adnan Keskin bulunuyor. Önceki seçimlerde Denizli'den iki milletvekili çıkaran CHP'nin bu seçimlerde kaç milletvekili çıkaracağı merak ediliyor. 
MHP'de Ayhan Tekrar Aday mı?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nde de gözler bugün yapılacak açıklamaya çevrildi. Geçtiğimiz dönem Denizli'yi MHP Adına sadece Emin Haluk Ayhan temsil etmişti. Ayhan'ın tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği merak ediliyor. Diğer yandan milletvekili aday adayları arasında ilk iki sıraya girmeyi hedefleyen adaylar var. MHP Denizli Teşkilatı'nda da bugün yapılacak olan açıklamayla milletvekili adayı listesi ve sıralaması belli olacak.