AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 10 Nisan Polis Günü ve Polis Teşkilatının 171. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Milletvekili Şahin Tin, mesajında şunları ifade etti: “Türk Polis Teşkilatımız, devletimizin temelini oluşturan güçlü bir harç ve milletimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Polislerimiz, halkımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin temini konusunda fedakârlık örneği sergileyerek görevlerini başarıyla yürütmektedirler. Ülkemizin huzur ve güvenliğinin en vazgeçilmez değeri ve gücü Emniyet teşkilatımızdır. Onların gece gündüz demeden canla başla üstün bir gayret göstererek verdikleri mücadele her türlü takdirin üstündedir. Polislerimizin terörle ve terör örgütleriyle verdiği mücadele ve bunların yanı sıra olayların aydınlatılması, suçların önlenmesi ve faillerin yakalanması gibi konularda ortaya koydukları başarı milletimizin iç huzurunu ayakta tutmaktadır. Emniyet Teşkilatımız milletimizin gurur kaynağıdır. 

Emniyet teşkilatımız güvenlik sektöründeki yeni teknolojileri yakından takip ederek sürekli kendini geliştirmekte ve yenilemektedir. Öyle ki bugün Emniyet Teşkilatımızın başarısı sadece yurt içiyle sınırlı değil, aynı zamanda yurt dışında da önemli başarılara imza atıyorlar. Ülkemize yönelik hainlik peşinde olan ihanet çetelerini gün yüzüne çıkartarak, karanlık sokaklarına aydınlık saçacak en güçlü eller yine Polislerimizin üstün vatan ve millet sevgisidir. Millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ederek önümüze çıkan tüm engelleri aşmaya devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor ve 10 Nisan Polis Günü’nün tüm polis kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Emniyet teşkilatımız bünyesinde görev yaparken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, mesai arkadaşlarına ve milletimize sabır diliyor, tüm şehitlerimiz için dua ediyorum. Yine görevleri esnasında gazi olan polis kardeşlerimizi de minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.