MHP Denizli Milletvekili aday adayı Nebi Çubukcu, MHP Pamukkale İlçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, hem kendisini tanıttı, hem de Türkiye’nin inde bulunduğu siyasi buhranı anlattı. 
Vekil aday adayı Çubukçu, sohbet toplantısında Ankara’da ikamet etmesine rağmen, Denizli ile hiçbir zaman irtibatını kesmediğini, bir ayağının sürekli Denizli’de olduğunu belirtti. 
MHP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün’ün tanıtımı ile partililer ile tanışan ve sohbet eden Çubukcu, MHPliler tarafından ayakta alkışlandı. 
Çal İsabey doğumlu olan ve Ankara’da memuriyet hayatını sürdüren Nebi Çubukcu, MHP’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu belirttiği konuşmasında “MHP eskiden olduğu gibi, şimdi de Türk Milleti’nin kurtarıcı gözüyle baktığı bir partidir. AKP iktidarı ile birlikte 12 yıldır kavrulan ülkemiz, bölünmenin eşiğine gelmiş, din istismarı, ırk ve bölücülük istismarı ile boğuşmaktan kendini alamamış durumdadır. Artık 7 Haziran seçimleri ile buna dur diyeceğiz. Demek zorundayız. Yoksa Türkiye Cumhuriyeti diye bir ülke kalmayacak” dedi.