Muğla’nın Milas ilçesinde TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i bebek olmak üzere 11 kişi yaralandı. 
Kaza, bugün öğle saatlerinde Milas-Bodrum karayolunun 30. kilometresinde bulunan Boğaziçi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Milas’tan Bodrum istikametine gitmekte olan Veli Eryılmaz yönetimindeki 48 UB 290 plakalı mıcır yüklü TIR, kavşağa geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeride devrildi. Bodrum’dan Milas’a yolcu taşıyan Süreyya Sarı idaresindeki 48 TM 0178 plakalı yolcu minibüsü, aniden yola devrilen TIR’a çarparak devrildi. 
Kazada TIR ve minibüste sıkışan yaralılar itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Milas ve Bodrum’daki hastanelere kaldırıldı.
Yaralılardan tır şoförü Veli Eryılmaz (60), Yılmaz Akkoyun (64) ve ismi öğrenilemeyen bir bayan Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne; Okan Kıldı (45), Mustafa Kesreli (61), Neslihan Ateştürk (50) ve Çigdem Erten (26) 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne, ağır yaralanan bir buçuk yaşındaki Anıl Matman,Sıla Yücel (18) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha Bodrum’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan beşinin kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.