Milano Klinik, İstanbul Şişli’de bulunan ve estetik cerrahi ile saç ekimi alanında hizmet veren bir kurumdur. Uzman hekimleriyle hizmetlerini sürdüren klinik, uygulamalarında yenilikçi yöntemleri kullanarak başarı oranını arttırmayı hedeflemektedir.

Estetik cerrahi kapsamında; vücut estetiği, göğüs estetiği, yüz ile popo estetiği uygulamaları sunuluyor. Saç ekimi kategorisinde ise saç, sakal, bıyık ve kaş ekimi ile PRP saç tedavisi yer alıyor. Milano Klinik hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin randevu alarak ön görüşmelere katılması gerekmektedir.

Yenilikçi Yöntemlerle Saç Ekimi

Saç ekiminde kullanılan birçok teknik bulunuyor. Bu tekniklerin her biri, farklı işlemleri bünyesinde barındırmaktadır. Milano Klinik, saç ekiminde temel olarak FUT ve FUE tekniklerini kullanmaktadır. Saç ekimi uygulamalarından yararlanmak isteyen hastalarına saç analizleri yaparak saçtaki dökülme sorununun derecesi belirlenmektedir.

Saç ekiminin yanı sıra kaş, bıyık ve sakal ekimi de yenilikçi yöntemlerle yapılmaktadır. Erkeklerde, bıyık ve sakal konusunda çeşitli sorunlar meydana gelebilmektedir. Bu sorunlar, psikolojik anlamda kişiye olumsuz etkilediği için sakal ve bıyık ekiminin önemli olduğu biliniyor. Bunun yanı sıra hacimsiz kaşlar hem erkek hem de kadınların sorunları arasında yer alıyor.

Milano Klinik; sakal, bıyık ve kaş ekimini güncel yöntemlerle yapmaktadır. Öte yandan PRP saç tedavisi de özellikle saç dökülmesi ya da kellik sorunlarıyla karşı karşıya kalan bireylere sunulan bir tedavi yöntemidir.

Estetik Cerrahide Profesyonel Hizmet

Estetik cerrahi alanında da hizmet veren Milano Klinik, uygulamaların hijyenik bir ortamda ve uzman hekimler tarafından yapılmasını mümkün kılıyor. Estetik cerrahi kapsamında yer alan uygulamalar şu şekildedir: Meme büyütme , Vücut Estetiği, Yüz Estetiği, Popo Estetiği.

Göğüs estetiğinde, hastanın şikayetine göre uygulama tercih edilir. Meme büyütme, meme küçültme, meme dikleştirme, meme yağ enjeksiyonu, ameliyatsız meme büyütme, meme başı çöküklüğü ve jinekomasti; göğüs estetiği kapsamında yer alan estetik uygulamalardır.

Diğer estetik cerrahi uygulamalarında da alt dallar yer almakta olup hastanın şikayeti belirlendikten sonra hangi uygulamanın yapılacağına karar verilmektedir. Her bir estetik cerrahi uygulaması öncesinde hastalara, uygulama riskleri anlatılmaktadır.