MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol mahalle temsilcileri ile buluştu. Saltak’ta seçim irtibat bürosunda yapılan toplantıda 30 Mart’a kadar MHP’nin tek yürek çalışacağına vurgu yapıldı. 

MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Saltak’taki seçim irtibat bürosunda mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, seçim ile ilgili ilk taktiğini verdi. Mahalle ve köy temsilcilerinin tamamının katılımı ile yapılan toplantıda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, MHP il Eski Başkanı Ferudun Ünal da hazır bulundu. Toplantının açılışında konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, birlik mesajı vererek, adaylar çevresinde kenetleneceklerini ve seçimlerden zaferle ayrılacaklarını söyledi. 

YENİÇERİ: ÜZERİMİZDEKİ 
SORUMLULUK ÇOK BÜYÜK
30 Mart seçimlerinin diğer seçimlerden farklı olduğu üzerinde duran Yeniçeri, “Gönlümüzden geçen Nihat başkanın seçilmesi. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyük. Seçimlerde ne kadar çok kişiye ulaşabiliyorsanız o kadar çok oy alıyorsunuz. Bu bir gerçektir. Hepinize güveniyoruz. Sizler de bize güvenin. İlçe ve belediye başkan adayının istekleri doğrultunsa yoğun bir şekilde çalışın. En önemli saat 30 Mart akşamında geçecek saatlerdir” dedi.  

AYHAN: TEKLİFTE BULUNDU
Mahalli idareler seçimlerine hazırlık amacıyla bir araya geldiklerini aktararak sözlerine başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan “Başkan adayımızın seçimi kazanması için var gücümüzle birleşip netice almak için çalışmalıyız. İktidarın yolu mahalli idarelerden geçiyor. Seçim bu açıdan bizim için önemli. Başkanımız daha önce iki kez bu deneyimi yaşadı. Bizim işimiz bu bölgede biraz daha kolay. Başkan ile birlikte MHP’ye Merkezefendi belediye başkanlığını kazandırmak için gayret içinde olacağız. Seçimin temeli inanmışlıktan geçer. MHP seçimlerde iyi netice alacağına inanan bir partidir. Bu seçimler, Türkiye açısından son derece önemlidir. Bugünden başlayarak akşamları karşı komşuya bir demlik çay ile çay içmeye gidelim. Bu seçimlerde neden MHP’ye oy verilmesi gerektiğini anlatalım” dedi. 

“SEÇİM, İNANMAZSAN KAZANAMAZSIN”
“Bu aşamada devlet 12 yıldır AKP ile yönetiliyor” diyerek sözlerini sürdüren Ayhan, “Milletten aldığı yetkiyi PKK lideri ile kullanıyor. AKP bu kadar çamura, dibe batmış durumdadır. Biz Türk milletini bu kuyudan kurtaralım diyoruz. AKP’yi var gücümüzle seçim sandığının en dibine gömmek için gayret göstereceğiz. Ev-ev, sokak-sokak, dükkan-dükkan gezerek yürüyeceğiz. Görevimiz başında bulunduğumuz sandığın seçim kuluna telsim edildiği ana kadar devam ediyor. Bizler Nihat Yeniyol’u Merkezefendi belediyesinin ilk belediye başkanı olarak görüyoruz. Bunu da bu günden ilan ediyoruz. Seçim, inanmazsan kazanamazsın” dedi. 

“HİÇBİR SEÇİMİ KAYBETMEDİM”
Yaklaşık 20 gündür çalışmalarını değişik bölgelerde yürüttükleri üzerinde duran MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, “Gittiğimiz her yerde vatandaşın bizlere olan teveccühü artmaktadır. Bu 30 Mart seçimlerinde hep beraber diri olabilirsek 3 hilali Merkezefendi burcuna dikmek bizlere nasip olacaktır. Sizlerin önümüzdeki 40 günlük süreçte göstereceğiniz performans, sonucu tayin edecektir” dedi.  Şimdiye kadar girdiği hiçbir seçimi kaybetmediğini anlatan Yeniyol, “Servergazi de kurucu belediye başkanlığını kazandım. 2. Sefer de ise yüzde 70’lik gibi yüksek bir oranla seçimi kazandım. Bu seçimi de Allahın izniyle ve sizlerin desteğiyle kazanacağız.   Sevgili dostlar, inanmak başarmanın yarısıdır. Bizler inandık. Sizlerin gözlerin içindeki ışıltısından da bu inanmışlığı görüyorum. Tutun şu elimi, 30 Mart akşamı 3 hilalli bayrağımızı Merkezefendi belediyesinin burçlarına birlikte dikelim” dedi.