Denizli'de Ramazana bayramı öncesi Mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayram öncesinde hız veren Büyükşehir Belediyesi mezarlıkları manevi duygularımıza yakışır hale getirebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yaptı. Ramazan Bayramı sebebiyle şehrin en çok ziyaret edilen bölgelerinden olan mezarlıklar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bakıma alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki tüm mezarlıklar elden geçirildi. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için güvenlik tedbirlerinin artırıldığı mezarlıklarda yol, bordür, tretuvar çalışmaları gibi uygulamalarla mezarlıklar daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu.
Ekipler merkezde bulunan 86 mezarlıkta 100 kişilik ekip ile  ot biçme ve temizleme çalışması gerçekleştirirken ilçelerde de çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İlçelerde 240 kişilik ekip çalışma yaptı 

Park Bahçeler Daire Başkanlığı  ekipleri merkezde yapılan çalışmanın yanı sıra    ilçe merkezleri ile bağlı mahallelerde ki 684 mezarlıkta da  240 kişilik ekip ile  temizlik ve bakım  çalışması yapıyor. Park Bahçeler Daire Başkanlığı  ekipleri vatandaşların özellikle  bayramda mezarlık ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri gereken tedbirleri de alacak.