Denizli Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Adalet Parkı ve İncilipınar Parkı hafta sonu iki ünlü isimi ağırladı. Türk Sanat Müziği’nin duayenlerinden Ahmet Özhan, Adalet Parkı’nda, Şair İbrahim Sadri ise İncilipınar Parkı’nda binlerce Denizliliye unutulmaz bir akşam yaşattı. İnclipınar Parkı’nda gerçekleştirilen İbrahim Sadri şiir dinletisini vatandaşlarla birlikte Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berin Zolan’ın yanı sıra Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak’da izledi. Dinleti öncesi sahneye davet edilen Başkan Zolan, alanı dolduran binlerce vatandaşın Ramazanını kutladı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu Denizli’de iki önemli sanatçıyı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Zolan, “ İncilipınar Parkı’nda Sevgili İbrahim Sadri, Adalet Parkı’nda tasavvuf müziğinin güçlü sesi Ahmet Özhan gerçekleştirecekleri etkinlikler ile ruhumuza dokunacaklar. Bizler ile birlikte oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bir süre dinletiyi izleyen Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan daha sonra Adalet Parkı’nda gerçekleşen Ahmet Özhan konserine katılım için İncilpınar Parkı’ndan ayrıldı.

Denizli’de olmaktan büyük keyif aldığını dile getiren İbrahim Sadri ise seslendirdiği şiirler ile kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Dinleti sonrasında Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak sahneye davet edildi. ‘Denizli Belediyesi’nin bu güzel etkinliği sayesinde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluluk duydum’ diyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Zeybekci, Bu akşam Anadolu’nun, İstanbul’un Türkiye’nin tüm şehirlerinden Mevlana’sından Karacaoğlan’ından Yunus Emresi’nden o derelerden oluşan o nehri Denizliye getirdiği için İbrahim Sadri’ye teşekkür ediyorum. Bizde o nehirde böylece yıkanmış olduk Elhamdülillah. Gönlüne sağlık, yüreğine sağlık. Sizlerinde Ramazanı mübarek olsun. Allah nice Ramazanlar sağlık ve güzelliklerle kavuştursun” dedi.

Sanatçı İbrahim Sadri teşekkür plaketini Milletvekili Zeybekci’nin elinden aldı.

Öte yandan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan etkinliklerin bir diğer adresi olan Adalet Parkı’na geçerek Ahmet Özhan konserini Eşi Berrin Zolan ile birlikte izledi. Konser sonunda Sanatçı Ahmet Özhan övgü dolu sözler ile Başkan Zolan’ı sahneye davet etti. Kendisine gösterilen ilgiden ve mükemmel ev sahipliğinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür eden Ahmet Özhan, en kısa sürede davet edildiği taktirde Denizli’ye tekrar gelmek istediğini söyledi.

Konuşmasına alanı dolduranların Ramazanını kutlayarak başlayan ve sanatçıya plaket sunan Başkan Zolan ise “ Böylesine güzel bir mekanda bize bu keyifli akşamı yaşattığı için sanatçımıza çok teşekkür ediyorum. İsminin önünde Devlet Sanatçısı unvanı bulunan Sayın Özhan, görülüyor ki milletin sanatçısı olma unvanını çoktan elde etmiş. Bize bu güzel, unutulmaz geceyi yaşattığı için tüm Denizlililer adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatçıya Başkan Zolan bir teşekkür plaketi verdi.