HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası genel kurula hazırlanıyor. 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimlerin güçlü adaylarından biri de Meslekte Erdem Grubu.

Gökhan Dikmen başkanlığında üyelerine hizmet için yola çıkan Meslekte Erdem Grubu, üyelerinin yaşamlarını kolaylaştıracak, bugüne kadar bir türlü çözüme kavuşturulamayan sorunları ortadan kaldıracak projelere ağırlık verdi. 

Göreve gelmeleri durumunda ilk 3 ay içinde hayata geçirecekleri projelerine ilişkin bilgiler veren Meslekte Erdem Grubu Başkanı Gökhan Dikmen, mali müşavir destekli çözüm masasının oda hizmet binasında faaliyete geçirileceğini söyledi. 

Dikmen, “Çözüm masası, mali müşavirlerimizin çalışma hayatında yaşadıkları mevzuatla ilgili ya da güncel sorunlarda anlık olarak cevap alabilecekleri şekilde düzenlenecek. Mobil uygulamalardan, web sitesinden ve whatsap hattından soru yöneltip, kısa süre içinde cevap alabilecekler. Bu sorular ve cevaplar sitemizde herkese açık olarak yayınlanacak” dedi.

Mali müşavirler ile mükellefler arasında yaşanan sorunlarda da çözüm masasının meslektaşlarının sorunu çözmesinde destek hizmeti vereceğini dile getiren Gökhan Dikmen, “Mali müşavirler arasında yaşanan özellikle defter geçişleri sırasında ortaya çıkan sorunlarda ve eksikliklerde arabulucu ve uzlaştırıcı bir yaklaşımla sorunun çözümüne katkı sunulacak. Meslektaşlarımızın özellikle kamu kurumlarında (Vergi Daireleri, SGK, Ticaret Sicil) yaşadığı sorunlarda ve haksızlıklarda Çözüm masası devreye girecek ve haklarımızın korunmasında yardımcı olacak. Meslekte Erdem Grubu olarak söz veriyoruz. Odamızı meslektaşımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Meslekte Erdem Grubu Söz Verdi