Denizli AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Seçim çalışmalarını sürdüren Subaşıoğlu, Merkezefendi'de gerçekleştirilecek 121 proje arasında Merkezefendi'yi dünyaya duyuracak projelerinin olduğunun altını çizdi. 
Denizli ekonomisinin can damarlarından biri olan Çınar esnafını ziyaret eden Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçesi sınırları içerisinde yapılacak 121 proje hakkında bilgi aktardı. Trafikten, sağlığa; turizmden, yeşil alana her konuda projelerinin hayata geçirmek istediklerini belirten Subaşıoğlu, Çınar esnafının önünü daha da açacak projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi. Subaşıoğlu, Merkezefendi'de yapılması planlanan turizme yönelik projelerle Merkezefendi İlçesi'ni dünyaya duyurmak istediklerini dile getirdi. 
Denizli'nin jeotermal kaynaklarını kullanılmasına destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Subaşıoğlu, Denizli'nin jeotermal  turizminde bir marka haline geleceğini belirtti. Merkezefendi'de turizme yönelik birçok projeleri hayata geçirmek istediğinin altını çizen Subaşıoğlu, bu projeler hayata geçtiğinde hem Denizli'nin hem de Merkezefendi'nin kazanacağını söyledi.