Anadolu Aslanları Derneği (ASKON) Denizli Şube yönetimini ziyaret eden ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Merkezefendi’nin seçimden sonra şantiye haline geleceğini söyledi.
ASKON Başkanı Hakkı Pekdemir tarafından karşılanan Yeniyol, ilk olarak Merkezefen’nin sorunlarının tespit edildiğini, çözümün de hep birlikte hayata geçirileceğini söyledi. Merkezefendi’de anket çalışması yaptıklarını ve altyapı sorununun öncelikli sorun olarak karşılarına çıktığını aktaran Yeniyol, “Merkezefendi için çok önemli projeler hazırladık. Bu projeleri şekillendirirken de masa başı değil, alanda çalışarak anket çalışması yaparak belirledik. İlçemizdeki vatandaşların öncelikli sorunlarını ve çözüm önerilerini çok iyi biliyoruz. 30 Mart’tan sonra yetki bizlere verildiğinde muhtar, kanaat önderleri ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarla geniş katılımlı toplantı yapıp hep birlikte çözüm bulacağız. Vatandaş çözümün içinde olacak” dedi.
Çeşitli sorulara da yanıt veren Yeniyol, su fiyatları ile ilgili soruya Servergazi Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı uygulamadan ve insanların suyu ucuza kullandığından bahsetti. İmar ve diğer uygulamaların yeniden gözden geçirileceğini ve vatandaşların mağdur edilmeyeceğinin garantisini veren Yeniyol, “Vatandaşların içi rahat olsun. Bizlere yetki verir göreve getirirlerse onların karşısında olduğu projeler uygulanmayacak. Merkezefendi’yi şantiye haline getireceğiz. Bunu yaparken de ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz” dedi. Kabulde konuşan ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir, derneğin Denizli’deki faaliytleri hakkında bilgiler verdi ve başarı dileğinde bulundu.