MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, bayramyerinde bulunan iş hanları ve pasajları gezerek vatandaş ve esnaflarla sohbet etti. Esnafların derdini dinleyen Yeniyol, Merkezefendi’nin Denizli’nin merkezi olacağını söyledi. 

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol’un durağı bayramyerinde hizmet veren iş hanları ve pasajlar oldu. Burada büyük ilgi ile karşılanan Yeniyol, vatandaş ve esnaflarla uzun süre sohbet etti. Sorun ve beklentileri ekip arkadaşlarına not ettiren Yeniyol, seçimden sonra Merkezefendi İlçesi’nin Denizli’nin merkezi olacağını dile getirdi. Merkezefendi’nin gelişmeye açık bir yerleşim alanı olduğunu anlatan ve burada hayata geçireceği projelerle gündemden düşmeyeceklerini anlatan Yeniyol, “Biliyorum ki, Denizli ve Merkezefendi kamuoyu bizim açıklayacağımız projeleri bekliyor. Ekip arkadaşlarım ile birlikte Merkezefendililerin sesine kulak vererek hazırladığımız projeler inanıyorum ki herkesin takdirini kazanacak, kabulünü görecektir. Buna canı gönülden inanıyoruz” dedi. 

“EKONOMİ BAHSEDİLDİĞİ GİBİ DEĞİL”
İşhanlarının ekonomik anlamda bir gösterge olduğunu da anlatan Yeniyol, “Denizli’de çok sayıda işhanı var. Bu iş hanlarımızdan sorumluluk alanımızda olan Belediye, İzmirlioğlu, Birlik, Zümrüt, Karakurt, Esenhan İşhanları ile Çiçek Pasajındaki esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile buluştuk. Burada çok sayıda işyerinin ya kiralık ya da boş olduğunu gördük. Bu bir yerde Denizli ekonomisinin bahsedildiği gibi olmadığının bir göstergesidir. İş hanlarının boş olmasını istemiyoruz. Göreve geldiğimizde iş hanları yönetimleri ile görüşüp neler yapılabilir onu konuşacağız. İş hanlarını mercek altına alacağız. Bunu yaparken de iş hanlarının fiziki durumunu değerlendireceğiz” dedi.