Belirli periyotlarla ilçedeki camileri temizleyen belediye, gelen temizlik taleplerini de geri çevirmiyor. Bu kapsamda Sevindik Camii; cemaatten gelen talep üzerine temizlendi. Belediye temizlik ekipleri camideki tüm halıları cami temizlik aracı ile yıkadı.

Sevindik Camii Yaptırma Derneği Başkan Yardımcısı Tahir Öztürk, başta Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere tüm temizlik ekibine teşekkür etti. Öztürk, "Geniş bir mahalleye hizmet eden camimiz her gün kalabalık bir cemaati ağırlıyor. Yapılan temizlikle ibadethanemiz pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Eski Dernek Başkanı ve cami cemaatinden İsa Kılınç da camilerinin pırıl pırıl olduğunu kaydederek Denizli Merkezefendi Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da cemaatten gelen teşekkürün kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirterek, "Belediye olarak görevimiz yalnızca yolları, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil, vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı camiler de bizim sosyal belediyecilik anlayışımız içinde temizlenmesi gereken yerlerin başında geliyor" ifadelerini kullandı.