Merkez Efendi Kültür Dayanışma  Derneği  Yönetimi Ovacık Mevkiinde ormanlık alana 1000 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

Merkez Efendi Kültür Dayanışma Derneği faaliyetler kapsamında Ovacık mevkiinde fidan dikimi gerçekleştirdi. Dernek yönetiminin yanı sıra üyeler başta olmak üzere üyelerin eş ve çocuklarının da katıldığı etkinlikte 1000 adet fidan dikildi.

 Etkinliğe Denizli belediye Başkanı Osman Zolan, Merkez Efendi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Cavit Armağan, yönetim kurulu üyeleri  eşleri  ve  çok sayıda vatandaş katıldı. Üyeler ile birlikte eşlerinin de katıldığı fidan dikim etkinliği sonrasında alana Semerkand Meyveli Hatıra Ormanı ” ismi verildi.
 
Merkez Efendi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Cavit Armağan, “Merkez Efendi Kültür Dayanışma Derneği olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında hatır ormanı oluşturmak üzere Orman İşletme müdürlüğümüz ile birlikte işbirliği ile 1000 adet meyveli fidanı diktik. Burada dernek yönetimi ve üyelerimizle birlikte güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Vatandaşlarında da bizlere katılması ayrı bir mutluluk kattı. Buradan emeği geçen herkese  katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.