HABERDENİZLİ.COM

20-21 Nisan 2019 tarihinde Memur-Sen Konfederasyonu’nun Genel Kurulu’nda Ali Yalçın’ın yeniden başkanlığa seçilmesi ile başlayan süreç, tüm illerde İl Temsilciliği seçimleri ile tamamlandı. Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği seçimi de şube başkanlarının oy birliği aldığı karar ile Feyzullah Öselmiş’e emanet edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öselmiş; “bu sorumluluğu bize veren hizmet kolu başkanlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte omuz vereceğimiz ağır bir yükü sırtlandık. Tüm hizmet kollarımız ile birlikte özelde üyelerimiz, genel de ise ilimizde ki tüm kamu çalışanlarının ortak dili olmaya, sorunlarını çözmeye, sorun üretenlerle ise mücadele etmeye tüm kararlılığımız ile devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 
Memur-Sen’in üyesi için mücadelesini sürdürürken, ülkenin için de geçtiği kritik süreçlerde de ortak tavır alarak, ülkenin birliği ve menfaatleri doğrultusunda her zaman milli duruşunu koruyan bir yapı olduğuna değinen Öselmiş, sorunun üreten değil, sorun çözmenin gayretinde olduklarına değinerek; her zaman üyesi ve ülkesi için kararlı duruşundan taviz vermeyen Memur-Sen,  yeni dönemde de tüm hizmet kollarımız ile birlikte bu duruşunu koruyacak; hak, emek, özlük ve özgürlük mücadelesinde kamu çalışanlarının ortak paydası olmaya, insan odaklı hizmet üretmeye devam edecektir.” açıklamalarında bulundu.