Meme büyütme ameliyatı, memelerin boyutunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen bir ameliyattır. Eğer siz de memelerinizi büyütmek istiyorsanız yetkin bir plastik cerrah ile görüşerek ameliyatla ilgili muhtemel riskler, komplikasyonlar ve etkileri üzerine bilgi alabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı, güvenilir ve tarihi eskilere dayanan, hakkında birçok araştırma sonucu yayınlanmış bir ameliyattır. Kadınlar tarafından sıkça tercih edilir ve düşük riskli olarak tanımlanabilir.

Meme Büyütme Ameliyatı Hangi Nedenlerle Tercih Ediliyor?

Meme büyütme ameliyatı, estetik operasyon denince akla ilk gelen ameliyatlardan birisi. Meme büyütme ameliyatını, memelerinin boyutundan memnun olmayan kişiler estetik kaygılarla tercih edebiliyor. Ayrıca, kilo verdikten ya da hamilelikten sonra meme hacmini kaybeden kadınlar da meme büyütme ameliyatını sık sık tercih ediyor.

Meme büyütme ameliyatı sayesinde kadınlar, kendilerine olan saygılarını yeniden kazanabiliyor, özgüven sahibi olabiliyorlar.

Meme Büyütme Ameliyatı ile İlgili Doğru Bilinen Yanlışlar

Her estetik ameliyatta olduğu gibi meme büyütme ameliyatında da doğru bilinen yanlışlar var. İşte bu doğru bilinen yanlışlardan bazıları;

Meme büyütme ameliyatı ile memelerinizdeki sarkmaları ciddi oranda gideremezsiniz. Bunun için, sadece meme dikleştirmeye odaklanmış bir operasyon olan meme dikleştirmeye ameliyatı var. Ayrıca plastik cerrahınızdan meme büyütme ameliyatı ile birlikte meme dikleştirme ameliyatı da yapmasını talep edebilirsiniz. Sizi ve isteklerinizi anlayan bir plastik cerrahla çalışmanız en iyi sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır. . Estetik alanında zengin bir bilgi birikimine sahip olan Haytoğlu, hastalarına en etkili ve en modern teknikleri sunuyor.

Plastik Cerrah Seçiminin Önemi

Eğer meme büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorsanız vereceğiniz en önemli karar bu ameliyatı kimin yapacağıdır. Kafanızda çalışacağınız plastik cerrahın kim olduğunu belirlediyseniz, onu ziyaret ettiğinizde daha önce ne kadar meme büyütme ameliyatı yaptığını sorun ve yaptığı ameliyatların öncesi-sonrası fotoğraflarını isteyin. Bu sayede plastik cerrahınızın tarzı ve yetenekleri hakkında fikir edinmiş olursunuz.

Son olarak, meme büyütme ameliyatınızı yapacak plastik cerrahı fiyatına göre seçmeyin. Güvenliğiniz ve hayal ettiğiniz sonuçlara fiyat biçemezsiniz. Odak noktanız fiyatlar değil, güven olmalı.

Meme Büyütme Ameliyatı Yöntemleri

Meme büyütme ameliyatında iki yöntem oldukça popüler ve doktorlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Bu yöntemlerden ilki silikon protezler, göğüs bölgesine yerleştirilen silikonlar ile meme büyütme işlemi gerçekleştirilir. Bir diğer popüler yöntem ise yağ transfer yöntemi. Eğer hastanın vücudunda yeterli oranda yağ varsa yağ transfer yöntemi ile meme büyütme işlemi gerçekleştirilebilir.

İki yöntem karşılaştırıldığı zaman, silikon protezler kalıcılık açısından daha fazla ön plana çıkıyor. Çünkü yağ transfer yöntemi ile enjekte edilen yağlar zamanla eriyebilir ancak silikonlarda böyle bir durum söz konusu değil. Meme büyütme ameliyatı ile ilgili daha fazla bilgiyi bu: sayfada bulabilirsiniz.