AK Parti Denizli Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük güvencesinin eğitimli insan gücü olduğunu belirtti.
AK Parti Denizli Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’nin geleceğe başarıyla ilerlemesinin temelinde eğitim yattığını belirtti. Yüksel açıklamasında, “Günümüz şartlarına uygun kaliteli eğitimin genç neslimize verilmesi, hayalini kurduğumuz başarılara ulaşmanın merdivenlerini hızla tırmanmanın en kolay yoludur. Cumhuriyetin kurulduğu ilk günden bugüne ülkemizin ilk önceliği her zaman eğitim olmuştur. Çünkü Türkiye olarak en büyük güvencemiz eğitimli insan gücümüzdür. Toplumun öncüsü olabilecek bireylerin yetişmesi noktasında atılan her adım beraberinde güçlü ve sosyalleşmesini tamamlamış sorumluluk sahibi bireylerin yetişmesine imkan sunmuştur” ifadelerine yer verdi.
Millet olarak gençlere olan güven ve inançlarının tam olduğunu ifade eden Yüksel açıklamasında şunları kaydetti:
“Sevgi ve sabrın esas sahipleri olan ve neslimizi geleceğe taşımanın mücadelesini veren öğretmenlerimiz çok ulvi bir görevi yerine getirmektedirler. Her türlü sıkıntılara rağmen, fedakarlık yaparak bu mesleğe gönül veren tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”