Genç Memur-Sen,  Memur-Sen kurucusu M. Akif İnan adına Gürlek Köyünü geçince boş araziye 110 ağaç dikti.  Ağaç dikim trenine siyasiler de ilgi gösterdi. 

Genç Memur-Sen, hatıra ormanı oluşturdu. Siyasi partilerden büyükşehir ve ilçe belediyelerine başkan aday adayı olan isimlerin de katıldığı tören, kalabalık bir grubun katılımı ile yapıldı. Törende konuşan Genç Memur-Sen Denizli İl Başkanı Mesut Ünal, sendika kurucusu Mehmet Akif İnan'ın sendika için önemine değindi. " Yapmak, açmak, kurmak, meydana getirmek, bina etmek, üretmek gibi kelimeler insanın ne denli içini aydınlatan kelimelerdir" diyen Ünal, Bozmak, kapatmak, ortadan kaldırmak, kırmak, yıkmak gibi kelimeler hakeza iç karartıcı bir olgudur" ifadelerini kullandı. 
Ünal konuşmasının devamında, "Bilenler İmam-ı Gazali gibi, İbn-i Rüşd gibi, İbn-i Sina gibi kuranlar Osman Gazi gibi, açanlar Sultan Fatih gibi, koruyanlar Sultan Abdulhamid gibi hissederek söyleyenler Mehmet Akif Ersoy gibi unutulmazken; kıranlar, yıkanlar bozanlar tarumar edenler bilmezliğin gayyasında kaybolup gitmişlerdir. Yapmak rahmani, yıkmak şeytani… Yapmak Yüce Yaradan için “ol” deyince “oldur” u verecek denli kolay, kulları için sabır ve savaşla kazanılan meşakkatli bir zafer gibi yorucudur. Yapmak zor olan bilgi isteyen, emek isteyen, zaman isteyen… Yapmak rahmetle anılmaya ve ebediyette vesile olandır. Memur-Sen’in 19 yıllık neredeyse çeyrek asırlık bir müessesenin banisi olan bir diğer Akif’imiz, Mehmet Akif İnan’dır. Memur-Sen denilince aklımıza ilk gelen isim. Tıpkı Süleymaniye denilince muhteşem Süleyman ve muhteşem Sinan’ın akla gelmesi gibidir. Mehmet Akif İnan, 52 yaşına kadar ülkemizin önemli bir aydını, düşünce adamı, konuşmacısı, şairi, yazarı olarak ortaya koyduğu çaba ve ürünle bir isim ve bir değer oluşturmuştu. 52 yaşından vefatına kadar geçen sürede ise 52 yıllık birikimini sendikal mücadelenin hamuruna katarak bir sendikacı kimliğiyle ve bir aksiyoner olarak mücadele sahnesinde her daim anılacak bir eser ortaya koymuştur. Dünü bugünden daha iyi kavrayarak bugüne daha iyi sahip çıkmak ve bugünü düne göre kıymetlendirmek mecburiyetindeyiz. Dünün öncüleri, dünü bugüne taşıyanlar ve bayrağı bizlere ulaştıranlar, bugünün vüs’ati ve imkânlarıyla belki anlamını ve değerini kavramakta zorlanacağımız hangi güçlüklerle mücadele etmişler hangi fedakârlıklarda bulunmuşlardır bunu bilmek ve bizlerde onlar gibi bu değerleri taşımak ve bu yolda yürümek, Biz Genç Memur-Sen’lilerin görevi ve borcudur. Bugün Genç Memur-Sen’liler olarak; nasıl bu fidanlar ilerde bir orman olacak aynı şekilde bizlerde  Merhum Mehmet Akif İnan’ın açtığı yolda yürüyecek ve büyüyecek ve bu değerleri bizden sonra gelenlere aktaracağız" şeklinde konuştu.