Pamukkale Belediye Meclis Toplantısı,gündem dışına çıkınca taraflar arasında 7 haziran seçim propakandası yaşandı. CHP'li Yılmaz Doğan,AkParti bizim konut projemizi çalmıştır dedi.Ak PartiGrubu adına cevap veren Alparslan Albay ise, onların taahütlerine bizproje bile demiyoruz dedi.
Haziran ayının ilk toplantısında gündemde bulunan 25 madde incelenmek üzere ilgili komisyona sunuldu. Maddelilerin tamamını oylamaya sunan ve kabul gören imar ve gezici tahsilât aracı alımı, köy ve mecralardaki okul ve spor alanların desteklenmesinin yanı sıra yeni doğum yapan bayanlara ve evlenecek çiftlere yardım konusunda meclis tarafından Hüseyin Gürlesin yetki aldı.
Pamukkale Belediye Meclisin de, meclis görüşmesi sonrası söz alan meclis üyelerinden CHP grubu üyesi Özkan Aslan, daha önce verdikleri dilekçe ile personelin işe giriş ve çıkışı ile ilgili basmış oldukları kartların, örneklerinin onaylı suretlerini istediklerini ve hala cevap alamadıklarını söyledi.
Bunun üzerine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Personel ile ilgili bir bilginiz varsa söyleyin, biz personelimizin ideolojisine bakmıyoruz, çalışma şeklini her zaman takip ediyoruz, verimlilik ilkesini benimsemiş bir belediye olarak ona göre değerlendiriyoruz. Ancak personelimizin çerisinde  ‘AK Partiye oy verirseniz böyle olur’ şeklinde konuşanların olduğunu biliyoruz. Bu konu ile ilgili seçimlerden sonra icabına bakacağız dedi.
Meclis toplantısında CHP Grubundan Yılmaz Doğan’da söz alarak meclis gündemi dışında seçim ile alakalı konuştu. Seçim sürecinin haksız bir rekabet içerisinde geçtiğini Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir parti lideri gibi AK Partiye çalıştığını söyledi. Konut projesinin de 277 lira taksitle kendilerinin olan projeyi Ak Parti’nin çaldığını iddia etti.
Sözü bu defa AK Parti Grubundan Alparslan Albay aldı.
Albay; “Muhalefetin doğru dürüst bir projesi olmadığı gibi verdikleri, Taahhütlerine bile proje demiyorum. Proje hızlı trendir, oto yoldur, hastanedir,bizimde daha önceden belirlediğimiz konut projemiz vardı ve bunu en son haftaya sakladık. Şimdi bizim projemiz diye ortaya çıkıyorlar dedi.
Son olarak sözü alan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “7 Haziran ak ile kara belli olacak, Türkiye ve Denizli’miz için hayırlısı neyse o olsun” dedi ve oturumu kapattı.