Denizli'de 1997 yılından bu yana hizmet veren Mckanzie markası, 2007 yılında cadde mağazasıyla Atatürk Bulvarında yer alıyor. Bir süredir hazırlıkları devam eden çok katlı mağazası ise bugün itibariyle hizmete açıldı. Bayan, Erkek, Çocuk giyim ve Ayakkabı bölümlerinden oluşan çok katlı mağaza modern çizgisiyle beğeni topladı.
Günlük rahatlık ile şıklığı bir arada barındıran konsept ürünleriyle özellikle gençler tarafından yoğun talep gören Mckanzie markası yeni mağazasıyla her yaş grubuna hitap ediyor. Açılışın tam olarak mevsimsel geçiş döneminde olmasıyla birlikte mağazada dört mevsim ürünü bir arada bulabilmek mümkün. 
Artık günlük rahat kıyafetlerde beklentinin üst düzeyde olduğunu ifade eden Mckanzie mağaza sahibi Ahmet Basmacı "Mağazamızda rahat ve şık ürünlerimizle en son trendleri yakalamaya gayret ediyoruz. Diğer mağazamız da faaliyetine devam edecek. Yeni çok katlı mağazamızla daha çok kişiye ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Fiyat ve kalite bağlamında çok uygun ve kaliteli ürünlerimizle Denizli halkına ve misafirlere hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz" dedi.