Tüm Türkiye'de Konak Belediyesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi 'Mavi Kapak Mavi Sevgi' kampanyası çerçevesinde bu kez CHP Konak İlçe Gençlik Kolları'nın aracılık ettiği bir yardım eliyle Artvin'de yüzleri güldürdü. 
CHP Konak gençleri ve kendilerini engelli vatandaşlara adayan Özcan Kaya ve İsmail Kaya, topladıkları 500 kilo mavi kapakla, kas hastası 42 yaşındaki Yaşar Küçük'e, Konak Belediyesi'nden temin ettikleri elektrikli özel hasta yatağı ile çare oldu.
Sosyal dayanışmada önemli projelere imza attıklarını ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Mavi Kapak projesiyle binlerce engelli vatandaşa yardım eli uzattıklarını söyledi. Konak Belediyesi Eşya Bankası aracılığıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşa eşya yardımı yaptıklarını dile getiren Başkan Tartan "Gönüllü vatandaşlarımız tarafından toplanan mavi kapaklar ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ilaç oluyor. Biz 'Mavi Kapak Mavi Sevgi' projemizi geliştirerek sadece tekerlekli sandalyelere bağlı kalmadık. Engelli ve hasta vatandaşlarımıza protez, baston, olarak da destek verdik. CHP Konak Gençlik Kollarımızın, İsmail ve Özcan Kaya adlı vatandaşlarımızla topladığı mavi kapaklar, Artvin'deki bir yatalak hastanın yarasına merhem oldu. Eşya Bankamıza bağışlanan hasta yatağı 42 yaşındaki Yaşar Küçük'e gönderilmek üzere CHP Konak Gençlik kollarına teslim ettik. Mavi Kapak projemiz, Eşya Bankamız, giysi bankası gibi sosyal sorumluluk projelerimiz ihtiyaç sahiplerine hizmet etmeye devam edecek" dedi.
CHP Konak ilçe Gençlik kolları başkanı Kemal Özdönmez; bugüne kadar yaptıkları sosyal sorumluluk projelerine, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın desteğiyle bir yenisini eklediklerini hatırlattı. Özdönmez, yardım elinin Artvin, Ardanuç ilçesi Güleş köyüne kadar uzanarak Kas Hastası Yaşar Küçük’e bundan sonraki yaşamında kolaylık sağlayacağını söyledi.