09 Ekim 2021 tarihinde Gençler Kadınlar ve Erkekler İl Takım Birinciliği yarışmaları yapıldı. Erkeklerde 11 takım 33 sporcu, Kadınlarda 4 takım 13 sporcunun kıyasıya mücadele etti. 10 Ekim 2021tarihinde ise Küçük erkekler ve küçük kadınlar müsabakaları yapıldı. Erkeklerde 8 takım 17 sporcu, kadınlarda 3 takım 7 sporcu mücadele etti. Zorlu mücadeleler sonunda derece giren takımlara kupa ve madalyaları protokol tarafından verildi. Müsabakalarda başarılı olan takımlar, 16-17 Ekim 2021 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak Ege Bölgesi yarışmalarında Denizli’yi temsil edecek.

"Haftanın 5 günü antrenmana gidiyorum""

6 yıldır masa tenisi oynayan Nisa nur, “Bu sporu 6 yıldır severek yapıyorum. Takım arkadaşlarımla kupa aldığımız maçlar arasına giren bir maç daha oldu. Haftanın 5 günü antrenmana gidiyorum. Arkadaşlarımla haberleşip gidiyorum. Okul çıkışı da aynı şekilde çıkıp antrenman olarak tamamlıyoruz. Çok zorlu bir şeydi ama sonunda başardık” dedi.
4 yıldır masa tenisinde oynayan ve kupa almayı kazanan Zeynep Berakkaya, “Masa tenisini 4 yıldır oynuyorum. Bugünde zorlu maçlar yaptık. Çok yorulduk ama almayı başardık. Haftanın 4-5 günü antrenman yapıyorum. Emeğimiz karşılığını aldık” diye konuştu.

Yarışmalar sonunda derece giren takımlar şu şekilde oluştu; Genç Erkeklerde; 1’inci Pamukkale Belediyesi (A) 2’inci Pamukkale Belediyesi (B) 3’üncü Denizlispor 4’üncü Erbakır Fen Lisesi Genç Kadınlar; 1’inci Tan Halk Oyunları Spor Kulübü (A) 2’inci 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi (A) 3’üncü Tan Halk Oyunları Spor Kulübü (B) 4’üncü 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi (A) Küçükler Erkekler; 1’inci Pamukkale Belediyesi (A) 2’inci Pamukkale Belediyesi (B) 3’üncü Özel Dönence Koleji 4’ünü Denizlispor Küçükler, Kadınlar; 1’inci Denizligücü, 2’inci Tan Halk Oyunları Spor Kulübü 3’üncü Sevil Kaynak Anadolu Lisesi.