Manisa merkezde alkollü oldukları iddia edilen iki arkadaşın bıçaklı kavgası ölümle sonuçlanırken, kavgada arkadaşını 7 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıs olayın ardından Tekel bayiine giderek zorla içki almak istedi. 

Olay, Topçu Asım Mahallesi'nde 3400 Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir birahanede içki içen iki arkadaş G.K. (29) ile Kerem Ç. (28) arasında nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı saat 00.30 sıralarında kavga çıktı. Büyüyen kavgada iddiaya göre Kerem Ç., sokakta bulduğu bir cam parçası ile G.K.’nin yüzünü çizmeye başladı. Yüzünden yaralanan G.K. ise, aldığı darbenin etkisiyle cebinden çıkardığı bıçakla arkadaşını karnından üç, sırtından dört defa bıçakladıktan sonra olay yerini terk etti. Aşırı alkolü olduğu iddia edilen G.K., Kumludere Caddesi üzerindeki bir Tekel bayiine girerek alkol yasağına rağmen işyeri sahibi E.A.’dan bıçak zoruyla içki almak istedi. Alkol satışının yasak olduğunu söyleyen işyeri sahibi ile tartışan G.K., elindeki kanlı bıçağı düşürerek işyerinden uzaklaştı. İşyeri sahibinin 155’e ihbarı üzerine Kumludere Caddesi üzerinde araştırma yapan polis, G.K.’yi yakaladı. Arkadaşının bıçaklı saldırısı üzerine vücudunun 7 ayrı yerinden yaralanan Kerem Ç. ise kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Manisa Belediyesi’ne bağlı BESOT'ta taşeron olarak çalıştığı öğrenilen G.K.’nin 18 suçtan dolayı sabıkası bulunurken, işsiz olduğu öğrenilen Kerem Ç.'nin ise 24 ayrı suçtan sabıkası olduğu bildirildi.
Gözaltına alınan G.K., emniyetteki ifadesinin ardından devlet hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.