İstanbul’da pazarlarda mandalina satışı yaparken, seslendirdiği parçalar ile sosyal medyada izlenme rekorları kıran genç sanatçı Veysel Mutlu, Boss Lounge Club farkıyla Denizlili hayranlarıyla buluştu. Pazarda seslendirdiği ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısı ve güzel sesiyle kısa sürede ün kazanan ve birçok televizyon programına katılan genç sanatçı, çıkarttığı albüm ile kısa sürede müzik listelerinde dikkat çeken isim oldu.  
 
BOSS LOUNGE CLUB FARKIYLA HAYRANLARIYLA BULUŞTU 
 

Denizlili hayranlarıyla buluşmak üzere hafta sonu Denizli’ye gelen ve Boss Lounge Club farkıyla, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile Boss Lounge Club davetlilerini coşturan genç sanatçı, ünlü şarkısı ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ ile büyük beğeni topladı.  
 
WERNUAR RESTORAN’TA BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI 
 

Boss Lounge Club’taki sahnesi öncesi Wernuar Restoran’ta gazeteciler ile bir araya gelen ve kendisi hakkında bilinmeyenleri hayranlarıyla paylayan genç sanatçı Veysel Mutlu, kısa sürede nasıl ünlü olduğunu anlattı. Pazarda mandalina satarken, seslendirdiği şarkıların vatandaşlar tarafından görüntülenerek internette yayınlandığını ve bu videoların yoğun ilgi gördüğünü belirten Mutlu, “Videoların yoğun ilgi görmesinin ardından televizyon programcıları programlarına davet ettiler. Seslendirdiğim ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısı da adeta hit oldu ve albüm yapmaya karar verdik. Büyüklerimizin de desteği ile sahne hayatına merhaba dedik” ifadelerini kullandı.  
 
WERNUAR RESTORAN VE BOSS LOUNGE CLUB TEŞEKKÜR 

Denizlili hayranların sosyal medyadan yoğun ilgisi olduğunu ve Denizli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten genç sanatçı Veysel Mutlu, “Beni bugün Denizlili hayranlarım ile buluşturan Boss Lounge Club ve ev sahipliğinden dolayı Wernuar Restoran yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: Hizmet Gazetesi