AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’in, “Biz kimseyi ötekileştirerek halkı Hak’tan ayırmayız” sözleri bir anda herkesi duygulandırdı. 

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin Güzelköy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldin Gürlesin, yine halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Güzelköy halkının taleplerini dinleyen Gürlesin, kendisini samimiyetle karşılayan vatandaşlardan hayır dualarını istedi. Güzelköy’deki programında ayrıca Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Denizli Şubesi’ni de ziyaret eden Gürlesin, burada bölge halkının ihtiyaçlarını ve isteklerini not etti. Güzelköy’de yaşayan alevi vatandaşlara Cem evi hassasiyetini de dile getiren Gürlesin, “Cem evi bizim gönül bağımızdır. Size hizmet etmek hayır dualarınızı almak bizim boynuzumuzun borcudur. Biz kimseyi ötekileştirerek halkı Hak’tan ayırmayız. Bizler, ‘yaratılanı severiz yaratandan ötürü’ düsturuyla hareket ediyoruz. Herkes inançlarını gerektiği şekilde yerine getirip, inançları doğrultusunda da yaşamalıdır. İdeolojik yaklaşımlar bize göre değil, biz hizmet için bu yola çıktık. İnşallah sizinde hayır dualarınız ile daha mutlu daha güzel günler bizleri bekliyor” dedi. Gürlesin’in bu sözleri karşısında duygulanan Güzelköylüler, Gürlesin’e bu güzel dileklerinden dolayı teşekkür edip seçim çalışmalarında başarı dilediler.


Ziyaretleri kapsamında Fatih Bilgi evine gidip vatandaşlarla bir araya gelen Hüseyin Gürlesin, yine önemli açıklamalarda bulundu.  Siyasette yeni gelen yüzlerin önünün açılması gerektiğine vurgu yapan Gürlesin, “Artık siyasette yeni gelen yüzlerin önü açılmalı. Öncelik teşkilatın olmalı. Çok şükür biz bu konularda tecrübe sahibiyiz. 7 yıl İl Genel Meclisi Başkanlığı, 6 yıl Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı yaptım. AK Parti’nin hizmet anlayışıyla, tüm köylerimize ayrım yapmadan hizmet ettik. Muhalefetle iyi ilişkiler kurduk ve onlarda bu samimiyetimizi gördüler. Sizlerin inancı ve dualarıyla biz kazanacağımıza inanıyoruz. Rehavete kapılmadan icraatlarımıza devam edeceğiz. Ne yazık ki 80 yıl öncesi unutuldu. Makam ve mevkii uğruna muhalefet ittifak yaptı. Muhalefetin amacı kendileri koltuk sahibi olsun AK Parti olmasın anlayışına sahip. Bizler ise, bu zorlu yola hiçbir tesir altında kalmadan, sıfırdan kollarımızı sıvayarak, gözümüz kapalı sadece halkımıza hizmet etmek için çıktık. Kısacası biz makam için değil, hizmet için buradayız” dedi.