Çamlık Evkara Piknik alanı girişinde gerçekleşen iftar yemeğine Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay, Çamlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kök, Acıpayam’lı Ozan Nihat ve kalabalık vatandaş topluluğu iştirak etti.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Çamlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kök, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinin bu yıl 7.sini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek uzaktan yakından tüm katılanlara teşekkür etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ''Her yıl mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Çamlık mahallemizde geleneksel hale getirilen bu yıl 7.si düzenlenen Çamlık mahallemizde halkımız ile iftarımızı açtık.7 yıldan bu yana mübarek ayda hep birlikte olmanın ve birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. İftar yemeğini düzenleyen Çamlık Mahalle Muhtarımız Hüseyin Kök kardeşime ve azalarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, iftar yemeğine iştirak eden tüm hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum'' dedi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar yaptığı konuşmada, '' İlçemizde  6 yıldan bu yana görev yaptığım  süre  içinde Çamlık mahallemizin geleneksel hale getirilen iftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir arada  yaşandığı bu etkinliği düzenleyen Çamlık Mahalle muhtarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum'' dedi.

Yörenin yetiştirdiği Ozan Nihat ise konuşmasında, kendisinin de Acıpayam’da yetiştiğini belirterek 11 yıllık eğitim hayatı bulunduğunu belirterek, eski yıllarda Acıpayam Çamlık piknik alanında haram olan şeylerin tüketildiğini şimdi ise iftar açıldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Acıpayam Belediyesinin ilçeye kazandırdığı ve ilçenin serin havasında  iftarları açan vatandaşlar bu yeri kendilerine kazandıran Belediye Başkanı Hulusi Şevkan' a ve  iftar yemeğini  düzenleyen Çamlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kök ve yönetimine teşekkür ettiler.