Denizli Valiliği dün gece yaşanan kazanın bütün detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Valilikten yapılan açıklamaya göre; Melih Diğrek idaresindeki 45 AY 241 plakalı LPG tankeri,  Aydın istikametinden Denizli istikametine seyir halindeyken önce önünde seyreden sürücü İbrahim Şama idaresindeki Fransa plakalı CD 259 JP plakalı otomobile arkadan çartı. Çarpmanın etkisiyle savrulan LPG tankeri, Sarayköy’den gelip orta ayıracı üzerinde bekleyen Sarayköydeki yangına müdahale için iş makinası taşıyan sürücü Hüseyin Avcı idaresindeki 20 YS 346 plakalı çekiciye çarpması neticesinde çok araçlı, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi.

Kazada; TIR şoförü Hüseyin Avcı ve LPG tankeri şoförü Melih Diğrek olay yerinde hayatını kaybederken, kazanın ardından kaybolan Zeynep Şama ve Efe Şama isimli kişileri isie arama çalışmları sürüyor.

Kazada yaralanan İbrahim Şama, Gülser Şama, Hüseyin Görkem Şama, Zafer Demir, Ali Ulu, Mustafa Yılmaz, Semra Akşit, Kahraman Çelik, Murat Armağan, Adnan Kahraman, Adnan Özdemir, Harun Yerkürk ve Mevlüt Ayhan’ın ise PAÜ, Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanelerinde tedavileri devam ediyor.