Edinilen bilgiye göre Denizli'de yoldan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonrası yaralanan 19 yaşındaki Hatice Bilaloğlu'nun, 2 gündür hayata tutunmaya çalıştığı fakat bugün tedaviye cevap vermediği ve hayatını kaybettiği belirtildi. 

Aslen Denizli'nin Tavas ilçesi Karahisar mahallesinden olan Bilaloğlu'nun lisede okuduğu öğrenildi. Cumartesi günü yoldan karşıya geçmek isterken otomobilin çarpmasıyla otomobil, genç kızı 50 metre sürükledikten sonra yol kenarında bekleyen 1'i bebek 2 kişiye daha çarptı. Kazada Bilaloğlu ağır yaralanırken diğer 2 kişiden birinin ayağı kırıldı.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Aşırı hızlı olduğu iddia edilen sürücünün kazanın ardından olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Yaralıların imdadına çevredekiler koşarken daha sonra olay yerine çağrılan sağlık ekipleri koştu.

GENÇ KIZIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Kazada ağır yaralanan 18 yaşındaki genç kız, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 gündür yaşam mücadelesi veren genç kızın beyin ölümünü gerçekleştiği öğrenildi. 

AİLE TEPKİLİ

Hatice Bilaloğlu'nun ailesi ise kazanın ardından kaçan sürücü hakkında polisin bilgi vermemesine tepki gösterdi. Acılı aile, sürücünün en ağır cezayı alması için hukuki girişimde bulunacak.