HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de öncü eğitim kurumlarından Lider Sürücü Kursu, sınıflarını sosyal mesafeye uygun olarak yeniden düzenleyip, dezenfektasyon ve hijyen çalışmaları ile sağlıklı bir ortamı kursiyerleri için hazırladı. Lider Sürücü Kursu Yöneticisi Rukiye Ecem Ceylan, yeni dönem için tüm tedbirleri alarak hazır olduklarını belirterek, 30 yıllık tecrübeleriyle dün olduğu gibi bugünde trafikte güvenliği esas alan ve hayata gülümseyen kursiyerleri yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele önlemleri kapsamında 16 Mart'tan bu yana eğitimlerine ara vermek zorunda kalan sürücü kursları normalleşme süreci kapsamında Haziran ayında eğitim-öğretime başlayacak. Denizli’de sektörün dinamik ve öncü kuruluşları arasında yer alan Lider Sürücü Kursuda, tüm hazırlıklarını tamamlayarak kayıt dönemini başlattı.

Lider Sürücü Kursu Yeni Döneme Hazır

“SOSYAL MESAFE VE HİJYENİK ORTAM SUNUYORUZ”
Lider Sürücü Kursu Yöneticisi Rukiye Ecem Ceylan, yeni dönem için tüm tedbirleri alarak hazır olduklarını belirterek, 30 yıllık tecrübeleriyle dün olduğu gibi bugünde trafikte güvenliği esas alan ve hayata gülümseyen kursiyerleri yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi. Sosyal mesafeye uygun olarak sınıflarda eğitim ve öğretimin verileceğini belirten Ceylan, “Trafikte de normal yaşamımızda da önceliğimiz insan güvenliği ve sağlığı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında da üst düzeyde gerekli önlemlerimizi Lider Sürücü Kursu olarak aldık. Sınıflarımızı sosyal mesafeye uygun olarak düzenledik. Ayrıca dezenfektasyon ve hijyene yönelik her daim çalışmalarımızı yaptık. Hijyenik ortamlar en önemli unsurumuzdur. Güvenli ve sağlıklı sınıflarda sosyal mesafe kuralına uygun olarak derslerimizi işleyeceğiz” diye konuştu.

Lider Sürücü Kursu Yeni Döneme Hazır

“16 SAAT DİREKSİYON EĞİTİMİNDE TAVİZ YOK”
Ehliyet almak isteyen kursiyerleri, en iyi şekilde tüm standartlara uyarak eğitmek üzerine kurulu bir vizyonlarının olduğunu belirten Ceylan, “30 yıldır Denizli’de kursiyerlerimizi en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Elde ettiğimiz tecrübe ve birikimle, donanımları yüksek güler yüzlü eğitimcilerimizle öğrencilerimizi geleceğe güvenle hazırlıyoruz. Trafikte güvenlik en önemli kuraldır. Bu nedenle iyi yetişmiş ve kurallara uyan sürücülerle yollarımız daha güvenli olacaktır. Sürücü kursları, 34 saat teorik ve 16 saat direksiyon eğitimini vermek zorunda. Sürücü adaylarımız kesinlikle bu eğitime katılmalıdır. Güvenli bir trafik için hem teorik hem de direksiyon anlamında eğitim olmazsa olmaz. Eğer biz güvenli bir trafik içerisinde yaşayıp, kazalardan uzak durmak istiyorsak, sürücü kursları en iyi şekilde bu eğitimleri vermek zorunda. Lider Sürücü Kursu olarak biz teorik derslerin yanı sıra özellikle 16 saatlik direksiyon eğitimini tamamlatıyoruz. Ehliyet alacak kursiyerleri, maliyetten kurtulmak adına daha az saatte direksiyon eğitimi vermeyi öneren sürücü kurslarına karşı da uyarıyoruz! Bu kesinlikle güvenli yol ve trafik için kabul edilemez” dedi.

“KAYIT DÖNEMİMİZ BAŞLADI”
Güler yüzlü eğitim modeli ve standartlarda bir öğretim süreci için ehliyet alacak sürücü adaylarını Lider Sürücü Kursuna kayıt için beklediklerini belirten Rukiye Ecem Ceylan, şunları söyledi, “Sosyal mesafeye uygun hijyenik sınıflarımızla, güler yüzlü ve donanımlı öğretmenlerimizle Lider Sürücü Kursu olarak sürücü adaylarını kayıt için kurumumuza davet ediyoruz. Geleceğe güvenle bakan ve hayata gülümseyen kursiyerlerimizle, insan ve yol güvenliğine hep birlikte katkı koymaya devam edeceğiz.”

Lider Sürücü Kursu Yeni Döneme Hazır