Ülkemizde İstanbul başta olmak üzere her yerde Taksim Gezi Parkı eylemleri devam ediyor. Denizli'de de günlerdir devam eden eylemlerde hergün bazı gruplar birleşip hükümet ve Başbakan Tayyip Erdoğan aleyhine sloganlar atıyorlar. 50 kadar genç ise Delikliçınar Meydanı'nda sabahlıyorlar. Meydanda yapılacak olan horoz heykelinin etrafındaki setlere yazı yazıyorlar. Hükümet ve Başbakan aleyhine binlerce hakeret notları yapıştırıyorlar. 

Denizli'de hal böyleyken gelip konser vermek insanları eğlendirip güldürmek olmaz diye önce Sıla Konseri iptal edildi. Sonra Atalay Demirci gösterisi. Bu programlar iptal edilme nedeni olarak Gezi Parkı Eylemleri'nde ülkemizin yaşadığı ve yaşamaya devam ettiği olumsuz gelişmeler gösterildi. Ancak Gezi Parkı Eylemlerini desteklediğini bildiğimiz Levent Kırca, bu akşam Denizli'ye gelip vatandaşı güldürmeye çalışacak. Bu hassas zamanda herkes üzerine düşen görevi programını iptal ederek yaparken, Levent Kırca Tiyatrosu'nun programını tüm ısrarlara rağmen iptal edmemesi, bu topluluğun ülkemizde yaşanan olaylara ne kadar hassas olduğu(!) sorusunu akla getirdi.

Öğrendiğimiz kadarıyla Denizli'ye geldiği bilinen Levent Kırca Tiyatrosu'nun bu akşam programa çıkıp çıkmayacağı, arkadaşları eylemde sabahlarken bazılarının Levent Kırca Tiyatrosu'na gidip gitmeyecekleri, yapılan esprilere gülüp gülmeyecekleri merak ediliyor.