Kadın ve erkek fark etmeksizin pürüzsüz bir tene sahip olmak, ışıldayan bir cilde kavuşmak herkesin hayali. Ergenlikte oluşmuş sivilcelerde ya da ergenlik döneminden kalan akne izlerinin tedavisinde, güneş lekelerinin tedavisinde yani kısacası aynaya bakıldığında iç huzuru kaçıran tüm izlerde etkili bir yöntemden bahsetmek gerekirse, akla ilk gelenlerden biri altın iğne tedavisi oluyor.

LEKE TEDAVİSİNDE DEVRİM: ALTIN İĞNE

Özellikle yaz aylarında bilhassa kadınlar makyaj malzemelerini bir kenara bırakmak istiyor. Hafif bronz bir ten ile ışıldayan bir cilt, sadece biraz belirgin bir göz makyajı ve dudaklarda cezbedici bir parlatıcı. İşte bu doğal güzellik kadar insana kendini iyi hissettirebilecek bir yol daha yok.

Bu güzelliğin başlangıç noktası ise şüphesiz ki pürüzsüz, parlak, lekesiz ve canlı bir ciltten geçiyor. Böyle bir tene sahip olmak da artık ne bir hayal ne de imkansız. Elbette ki hepimizin cildinde bazı kusurlar oluyor ancak bu kusurlardan bizleri arındıran bir uygulama var artık: Altın İğne!

“Cildin kendi kusurlarından, kendi kendini kurtardığı bir yöntem”

Altın iğne tedavisinin en büyük ayrıcalığı cildin kendi kendini tedavi etmesini sağlaması. Başlığında bulunan altın kaplı iğneler sayesinde ciltte derin bir etki yaratıyor ve kısa sürede inanılmaz sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Altın iğne tedavisi leke tedavisinin yanı sıra cildi gençleştirme, yüz ve boyundaki kırışıklıkları giderme, sarkmalardan kurtulma ve jawline hattını belirginleştirmek gibi amaçlarla da kullanılıyor. Bu kadar fayda sağlaması açısından bakıldığında, altın iğne fiyatlarının ise oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz.

LEKE TEDAVİSİNDE DEVRİM: ALTIN İĞNE

“Sivilce, sivilce izi ve leke tedavisinde altın iğne etkisi”

Altın iğne, aktif sivilcelerin ve geçmişteki sivilcelere ait lekelerin tedavisinde sıklıkla tercih edilen en etkili ve kalıcı sonuçlar sağlayan yöntemlerden biri.

Etkili bir sivilce tedavisinde, dikkat edilmesi gereken en kritik noktalardan biri, tedavisi yapılan aktif sivilcelerden leke bırakmadan kurtulmak…

Altın iğne ile leke tedavisi, uygulama öncesinde hastaya anestezi kremi sürülüyor ve kremin etkisini göstermesi için ortalama 30-45 dakika arasında bekleniliyor. Hastanın sivilce izinin şekli, derinliği gibi faktörler göz önünde bulundurularak cihazda iğne derinliği, radyofrekans enerjisi gibi kişiye özel ayarlamalar gerçekleştiriliyor ve uygulamaya bu aşama sonrasında geçiliyor. Uygulama sonrasında ise çok faktörlü güneş koruma kremleri sürülerek işlem tamamlanmış oluyor ve kişi günlük hayatına rahatlıkla devam edebiliyor. Birçok leke tedavisi yöntemi ile kıyaslandığında altın iğne tedavisi oldukça acısız, konforlu ve kısa süre gerektiren bir yöntem. Altın iğne fiyatları bakımından da oldukça uygun ve tercih edilen bir uygulama.

“Ergenlik döneminde altın iğne tedavisi ile sivilce derdine son”

Özellikle ergenlik döneminde yüz bölgesinde fazlalaşan sivilce ve akneler, gençlerin psikolojisini de derinden etkilemekte. Özgüven duygusunun öne çıktığı bu gelişme döneminde gencin kendini güzel bulmaması ve bunun mutsuzluğunu yaşaması oldukça olumsuz bir durum.

Altın iğne tedavisi ile ergenlik döneminde yaşanan bu sivilce sorunundan kurtulmak mümkün. Aktif sivilceler ile savaşmakta oldukça etki yaratan bir yöntem olarak bilinen altın iğne, halihazırdaki lekelerin tedavisinde de aynı uygulama dahilinde kullanılabiliyor. Yani seanslarda yapılan tek bir uygulama, hem aktif sivilcelere hem de akne izlerine aynı anda etki ediyor.

Altın iğne, zaman açısından da oldukça tasarruf sağlayan bir uygulama olması dolayısıyla ergenlik dönemi ve okul çağı gençlerin tercihinde ön plana çıkıyor. Bilindiği gibi, gençlerin hem eğitim hem de sosyal hayatları süreklilikle devam ediyor. Dolayısıyla, tedavi yönteminin hem bu zaman akışına uyum sağlıyor olması hem de hayat kalitelerinden eksiltmiyor olması gerekli. Altın iğne tedavisi, ortalama bir- bir buçuk saatlik bir zaman aldığından kişinin günlük planı arasına kolaylıkla dahil edebileceği bir uygulama. Ayrıca, uygulama sonrasında morarma, şişlik, kızarıklık gibi bir yan etkisi olmadığından, günlük hayat planına hiçbir olumsuz etkisi olmuyor. Kısaca altın iğne tedavisi, yüzde kabuklanma, su toplama, şişkinlik, kızarıklık bırakan ve iyileşme süresi uzun olan uygulamalar yerine sıklıkla başvurulan bir yöntem.

Altın iğne fiyatları da yöntemin etkililiği bazında oldukça uygun olduğundan her yaşta kişinin bu uygulama yöntemini tercih etme sıklığı artıyor.

LEKE TEDAVİSİNDE DEVRİM: ALTIN İĞNE

“Koyu tenli kişilerde altın iğne tedavisi büyük avantaj sağlıyor”

Koyu ve buğday tenli, cildi lekeye yatkın kişilerde altın iğne tedavisi diğer lazer tedavilere göre çok daha rahatlıkla kullanılabiliyor. Çünkü uygulama sonrasında kabuklanma ve soyulma gibi negatif etkiler olmuyor ve bu durum da herhangi bir leke artışının olmaması için büyük avantaj sağlıyor.

Altın iğne tedavi yönteminin yüksek performans alınması için kişinin cilt tipine, sivilce şekline, sivilcelerinin derinliğine, leke tedavisi için uygulanıyorsa yine lekelerin cilt altındaki derinliğine ve özelliklerine göre kişiye özel seans sayıları belirleniyor. Kişinin ihtiyacına göre farklı tedavilerle de kombine olarak uygulanabilen altın iğne tedavisi, ciltte kalıcı etki sağlıyor.

Altın iğne fiyatları ise tercih edilen kliniğe göre farklılık gösteriyor. Burada kişinin dikkat etmesi gereken nokta, altın iğnenin sadece basit bir cilt bakım uygulaması olmadığının farkında olunmasıdır. Tedavi mutlaka bir hekimin muayenesinden sonra alanında uzmanlaşmış profesyoneller tarafından yapılmalıdır. Ayrıca işlemin uygulanacağı klinik, hijyen kuralları açısından da gerekli kurallara uyum sağlayan bir yer olmalıdır.

Eğer siz de altın iğne tedavisinden faydalanmak istiyorsanız ve etkili bir sivilce leke tedavisi ile göz kamaştıran, sağlıkla ışıldayan, pürüzsüz bir cilde sahip olmaya karar verdiyseniz detayları öğrenmek ve altın iğne fiyatları ve leke tedavisi fiyatları için hemen +90 542 464 74 33 no’yu arayarak Quartz Clinique’e ulaşın ve randevunuzu planlayın…