HABERDENİZLİ.COM / Zekican Şenkaya

Denizli BMW Club, İzmir BMW Club ile bir araya gelerek ortak bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte elde edilen gelir bu vakıflara bağışlandı.

Etkinliğe; Denizli BMW Club Başkanı Hüseyin Çomak, İzmir BMW Club'ü Yasin Başkan ve Önder Tural, İzmir Batı PaintBall ve Go Kart sahibi Murat Erdenler ve Kansere Gülümse Derneği Başkanı Selahattin kaplan katıldı.

Denizli BMW Club Başkanı Hüseyin Çomak, "İzmir BMW Club başkanları ile irtibata geçerek İzmir'de güzel bir ortak etkinliğe imza atmak istedik. İlk defa İzmir BMW Club ile ortak bir etkinlik düzenledik. Düzenlediğimiz etkinliğe Denizli BMW Club'tan çok sayıda araç katıldı. Konvoy halinde giden araçlarla İzmir'e kadar gittik. İzmir'de Kansere Gülümse Derneği ve Kimsesiz Çocuklar adına düzenlediğimiz ortak etkinlikte yer aldık. Bu etkinliğin amacı kanserli ve kimsesiz çocuklara destek moral motivasyon ve herkese bu kişilerin hayata tutunmaya karşı verdiği mücadelenin farkına varmasını sağlamak. Etkinlikte kimsesiz çocuklara ve kanser hastalarına elde edilen gelir vakıflara bağışlandı. " ifadelerini kullandı.

İzmir BMW Club'ü Yasin Başkan ve Önder Tural, "Denizli BMW Club'a bizi yanlız bırakmayıp geldikleri için teşekkür ederim. Yaptığımız ortak etkinlikten dolayı çok mutluluk duyduk ve bu tarz etkinlikleri sıklaştırmak istiyoruz. Denizli BMW Club'a Denizli'ye gelerek farklı bir etkinlikle iade-i ziyarette bulunmak istiyoruz." dedi.

Kansere Gülümse Derneği Genel Başkanı Selahattin Kaplan, "Size kısaca kanserden bahsedeceğim, kanser çağımızın hastalığı. Buna ilk önce dikkat edilmesi gereken şey bağışıklık sistemi ve moral motivasyon. Biz Kansere Gülümse Derneği olarak Türkiye'de 24 bin üyeye sahibiz ve temiz bir derneğiz. Denizli BMW Club, İzmir BMW Club gibi dostlarımızın sayesinde destekleriyle beraber daha çabuk gelişeyeceğimize ve daha çabuk büyüyeceğimize inanıyorum." dedi.

Kansere Gülümse Derneği Genel Başkanı Kaplan, "Kimse benim başıma gelmez demesin kontrollerinizi yaptırın ve ihmal etmeyin. Bende sizin gibi sağlıklıydım ama iki defa kanseri geçirdim. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

İzmir Batı PaintBall ve Go Kart sahibi Murat Erdenler, "Kanserli ve kimsesiz çocukları lütfen yanlız bırakmayalım onlara kıyafet, oyuncak ve benzeri şeyleri alarak sevindirelim. Onlara sık sık ziyaretlerde bulunalım bu sizin için önemli olmaya bilir ama orada yaşayan çocuklar için çok önemli." dedi.