Kyani şikayet internette sıkça rastladığımız yorumların için de geçmektedir. Oysa Bunun sebebi sistemi tam olarak insanların bilmemesi ve ürünler hakkında kesin ve net bir bilgiye sahip olmamalarından kaynaklanmaktadır. Bu durumda Kyani şikayet asılsızdır. Elbette aksaklıkları olumsuz bir takım durumları olmuştur, bunların olması kaçınılmazdır. Ancak Kyani firması internette yapılan bütün şikayet ve eleştirileri teker teker incelemektedir. Kyani Networking Marketing sistemi ile çalışan uzaktan satış e ticaret Pazarlama firmasıdır. Bu işi yapmaya karar veren insanlar aynı zamanda kendi işinin sahibi olmaktadır. Ürünler distribütörler aracılığı ile kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Bu işin tam anlamıyla yapılabilmesi için hem Networking Marketing sistemini bilmek hem de Kyani satış planını doğru anlamak gerekmektedir. Kyani firması bugün Türkiye dâhil 64 ülkede ciddi cirolar yapan ve ürünlerini pazarlayan bir firmadır. Ürünleri uzun araştırmalar sonucunda bilim adamları tarafından incelenmiş, insan sağlığına yararlı oldukları kanıtlanmış ve bu bilgileri de basında yayınlanmıştır. İnsanların Türkiye gibi bazı ülkelerde bu yeni nesil satış pazarlama tekniğinde yabancı olmaları, var olan aksaklıkların sebebidir. Ancak her geçen gün Kyani şikayet ve önyargılar gittikçe azalmaktadır. Ürünleri tanımak kullanmak ve sonuçlarını görmek bütün bu önyargıların yıkılmasında en büyük etkendir. Bugün Kyani firmasının geldiği nokta 6000 distribütör 9 milyon dolar ciro dur. Bu da Kyani firmasının yaptığı işi ciddiyetle yaptığı, bu ürünleri uzun vadede daha geniş kitlelere ulaştırmak olduğu kesindir.

Kyani Nedir?

Kyani şikayet haberleri asılsız olmakla birlikte, dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye'de sağlık üçgeni adını verdiği ürünlerini Networking Marketing yöntemi ile satan pazarlayan bir firmadır. Ürünlerin satış ve pazarlaması distribütörler aracılığı ile yapılmaktadır. Bu yöntem hem ürünlerin daha geniş kullanıcı kitlelerine ulaşmasını sağlıyor, hem kazanç planı hayata geçirilmiş oluyor, hem de insanların kendine ait bir işlerinin olmasını sağlıyor. Kyani ürünleri tropikal iklim bölgelerinde özenli ve titizlikle yetiştirilen sebze ve meyvelerin konsantre biçimine dönüştürülerek insanlara sunulmasıdır. Sağlık açısından yararları bilimsel kanıtlarla sağlanmıştır. Satıldığı ülkelerde Sağlık Bakanlığı izni ve yasalarıyla insanlara ulaştırılmaktadır. Bilimsel veriler göstermektedir ki, koyu renkli sebze ve meyveler insan sağlığı açısından son derece yararlıdır. Bu ürünler yoğun bir biçimde antioksidan içermektedir. Antioksidan vücut direncini güçlendiren vücutta bulunan zararlı toksinlerin dışarı atılmasını sağlayan bir özelliktir. Sağlık üçgeni adı verilen Kyani ürünlerinin içinde mor renkte bulunan yaban mersini kırmızı renkteki nar, çilek, ahududu gibi birçok sebze ve meyve bulunmaktadır. Bunlar vücut direncini yükselttiği gibi birçok hastalıklara karşı da koruyucu etkisi bulunmaktadır. Özellikle Kronik hastalıklarla mücadelede bu ürünlerin son derece etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Kyani Üyelik

Kyani üyelik son derece basittir. Dilerseniz internetten üye olabilirsiniz veya Kyani şikayet konuları ile ilgili firmanın düzenlediği eğitim seminerlerine katılarak konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olup üye olmaya karar verebilirsiniz. Sistem Kyani de şu şekilde işlemektedir; distribütör olmaya karar veren üye Kyani firmasına 3 distribütör üye eklediğinde ve bu üç distribütörün her biri üçer distribütör ekleyerek sisteme dahil olmuş olur. Sistem yatay ve dikey olarak genişlemiş olur. Sistem ne kadar gelişir ve genişlerse ciro ve kazanç o oranda artmaktadır. Kyani de tek bir kişinin kazanması diye bir şey söz konusu değildir. Distribütör sayısının artmasıyla kazanç artar. Bu iş uzun zaman ayırmak zorunda kalınan bir iş değildir. Kyani de herkes kendi işinin sahibidir. İsteyen tek kişi olarak bunu yapabilir veya ek iş olarak da yapılabilir. Kyani firmasına distribütör olan kişi Kyani ürünlerinin yer aldığı paketlerden satın alarak bunları etrafında bulunan yakın bulduğu kişilere hediye eder. Bu yöntem hem insan ilişkilerini geliştirir hem de ürünler hakkında insanlar fikir edinirler. Beğenilmesi ve talep edilmesi durumunda ürünleri kullanan kişiler distribütör olmayı kabul ederlerse aynı zamanda hem ürün kullanmış hem de sisteme dahil olmuş olurlar. Böylelikle onlar da kendi işlerinin sahibi olurlar.

Kyani Ürünleri

Kyani ürünleri sağlık açısından son derece faydalıdır. Bugün alternatif tıp olarak bilinen tıbbi tedaviye yardımcı ürünlerdir. Ürünlerin özellikleri antioksidan oluşlarının yanı sıra içeriğinde vitamin mineral ve yoğun besin kaynağı bulunmasıdır. B grubu vitaminlerin tamamı B1, B2, B6, B12 ve K vitamini insan yaşamı için son derece önemli vitaminlerdir. Ürünlerin her birinin üzerinde kaç miligram hangi vitamin ve mineral olduğu açıkça görülmektedir. Ürünleri kullanan insanlar kullandığı ürün içeriğine de aynı zamanda sahip olurlar. Kyani ürünleri aynı zamanda aminoasitler bakımından da son derece zengindir. Vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren bu ürünler birçok hastalığın oluşmasını önledikleri gibi var olan hastalıkların gerilemesini, belli ölçüde de tedavi edilmesini sağlamaktadır. Bugün özellikle ülkemizde tükettiğimiz sebze ve meyvelerin ne kadar sağlığa faydalı oldukları tartışılır. Sebze ve meyvelerden aldığımız vitamin mineral ve besinler Kyani ürünlerinde konsantre olarak hazırlanmıştır. Kyani ürünleri özellikle kronik hastalıklarla mücadele konusunda da son derece başarılıdır. Hipertansiyon, koroner arter hastalığı, diyabet ve özellikle kanser gibi korkutucu hastalıkların önlenmesinde de son derece etkilidir.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyani ürünlerinin tek tek belirlenmiş bir fiyatları yoktur. Ürünler distribütörler tarafından satın alınarak hediye edilmek koşuluyla kullanıma sunulmaktadır. Hediye edilen ürünleri kullanan kişiler ürünlerin niteliklerini anlamış ve öğrenmiş olurlar. Böylelikle ürünleri genellikle tercih ederler, onların tercih etmesi durumunda ürünleri distribütörler aracılığı ile sağlamaya çalışırlar veya kendileri distribütör olarak hem ürünleri kullanma olanağına sahip olurlar hem de kendi işlerinin sahibi olarak distribütör olurlar. Böylelikle somut ve ikna olarak ürünleri kullanır veya dâhil olurlar. Sistemin bu şekilde işlemesi aynı anda birçok işinde yapılması anlamına gelir. Hem planın bir parçası olursunuz hem kazanç sağlamış olursunuz, hem de sağlıklı ürünlere kavuşarak sağlığınızı kurmuş olursunuz. Genel anlamda bakıldığında son derece adil ve eşitliğe dayanan bir yöntemi vardır. Kyani de tek bir kişinin kazanması söz konusu değildir. Kyani şikayetlerini dikkate almadan, distribütörler çoğaldıkça yukarıdan aşağıya doğru herkes kazanmaya başlar plan yatay ve dikey olarak gelişir.

Kyani Para Kazanma

Kyani de para kazanmaya sisteme dâhil olduğunuzda başlarsınız. Siz belli bir kazanç elde edersiniz, bulduğunuz her bir distribütörün üçer distribütör bulmasıyla da kazancınız artarak devam eder. Belli bir süre sonra normal koşullarda kazanılması mümkün olmayan paralar kazanırsınız. Bu da işin en cazip olan kısmıdır. Çok fazla emek ve çaba sarf etmeden ciddi kazanç elde edersiniz. Kyani ailesine üye olmaya karar verdiğinizde yani distribütör olduğunuzda Kyani ürünlerinden bir paket satın alırsınız, bu satın aldığınız paket sizin işinizi kurmanız için gerekli olan sermayedir. Bu noktadan sonra sahip olduğunuz ürünleri en yakınınızdaki kişilere sağlıklı yaşamı ciddiye alan insanlara ve bu işi yapabileceğine inandığınız insanlara hediye ederek ürünlerin kullanılmasını ve ürünler hakkındaki geri bildirimleri alırsınız. Ürünlerin niteliği kanıtlanmış ürünler olduğu için genellikle geri dönüşler olumludur. Olumlu dönüşler de en az 3 distribütör kattığınızda siz zaten para kazanmaya başlamış, altınızdaki distribütörler de yeni distribütörler katarak para kazanmaya başlamış olurlar. Sistem son derece basit ve rahat bir biçimde yürümektedir. Üyelere bir ID numarası ve şifre verilerek sisteme bununla giriş yaparlar. Başlangıçta sistemi oturttuğunuz zaman zaten sistem kendiliğinden gelişmeye başlar ve kısa sürede ciddi kazanç elde etmeye başlarsınız

Kyani Kazanç Planı

Kyani kazanç planı eğitim seminerlerine katılarak en doğru biçimde öğrenilir. Sistemin nasıl işlediğini, nasıl para kazanıldığını, insanları Kyani şikayet haberlerini görmezden gelip, Kyani ailesine nasıl katmanız gerektiğini ayrıntılı bir biçimde öğrenirsiniz. Eğitim seminerleri periyodik olarak belli zamanlarda bütün distribütörler ve yeni katılımcılara verilmektedir. Burada teknik olarak kendi işinizin nasıl sahibi olacağınız öğretilir. Kyani ailesine katılmaya karar verdiğinizde yalnızca para kazanmazsınız hem sağlık açısından yararlı ürünler kullanırsınız, hem de bu sağlıklı ürünler hakkında bilgi sahibi olursunuz, hem de yeni distribütörler tanıyarak sosyal çevrenizi geliştirmiş olursunuz. Bu açıdan asılsız Kyani şikayetlerini bir kenara bırakıp firmanın uzun vadeli projelere imza atan ve büyük cirolar hedefleyen bir firma olma yolundadır.