Kütahya merkeze bağlı Kireç köyü yakınlarında bir trafik kazasını incelemeye gelen jandarma aracına fayans yüklü TIR çarptı. 2 asker şehit oldu, 1 sivil vatandaş hayatını kaybetti.
İlk kaza, Kütahya – Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü rampalarında meydana geldi. Çavdarhisar'dan Kütahya istikametine gitmekte olan minibüs, yolun kaygan olması sebebiyle şarampole devrildi. Kazada minibüste bulunanlar hafif şekilde yaralandı.
İhbar üzerine kaza yerine gelen jandarma ekibi, aracını yolun sağına çekip uyarıcı işaretler koyarak minibüsteki hafif yaralılara yardım etmek istedi.

Bu esnada arkadan gelen Sebahattin AKDOĞAN yönetimindeki fayans yüklü TIR,gizli buzlanma nedeniyle kayarak önce askeri minibüse,ardından jandarma erleri Fatih KARAASLAN ve Uygar YALÇINKAYA ile yaralılara yardım etmek için bir otomobilden inen Fevzi Seçkin'e çarpıp şarampole uçtu.
Kazada jandarma er Uygar Yalçınkaya olay yerinde, jandarma er Fatih Karaaslan ise ambulansla kaldırıldığı Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.
Yaralılara yardımcı olmak için orada bulunan Fevzi Seçkin de olay yerinde can verdi.