Kuşadası’nın ünlü eğlence yerlerinden Heaven Bar’ın sahibi Saim Özkan, barında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayda, bir bar çalışanı da ağır şekilde yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Kaleiçi’nde bulunan ve Kuşadası’nın en ünlü eğlence yerleri arasında yer alan Heaven Bar’da meydana gelen olayda, iddiaya göre Marina karşısındaki Auro Disko’nun sahiplerinden V.K. Heaven Bar’a gelerek önden masa istedi. Masaların rezerve olduğunun belirtilmesi üzerine yaşanan tartışmanın ardından Heaven Bar’dan ayrılan ayrılan V.K. kısa bir süre sonra yanında 4 kişi ile birlikte tekrar Heaven Bar’a geldi. Yaşanan tartışma sırasında Heaven Bar’ın sahibi Saim Özkan ile barın güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ağır yaralanarak, Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saim Özkan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybederken, güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ise ameliyeta alındı.
Olayın ardından geniş bir çalışma başlatan Kuşadası polisi, olayla ilgili olarak Auro Disko’nun sahibi V.K. ve U.Ö. ile 3 arkadaşını gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, hayatını kaybeden ünlü bar sahibi Saim Özkan’ın ikindi namazını mükeakip İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.