HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için tüm bayram tedbirlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı. Buna göre 1 Eylül 2017 Cuma ve 2 Eylül Cumartesi günü Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak. 

Büyükşehir 24 saat nöbette 

Tüm Kurban Bayramı tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesinin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak. Kurban Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemler için "Alo 153" telefon hattından ulaşabilecek. Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" tatil boyunca hizmet verecek.

DESKİ vezneleri açık

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün merkez otogar ile ilçe vezneleri de bayram tedbirleri kapsamında 28-29 Ağustos'ta tam gün 31 Ağustos'ta ise yarım gün hizmet verecek. 

Bayramlaşmanın adresi değişmiyor

Öte yandan Denizli’de Ramazan ve Kurban bayramlarının vazgeçilmezi olan bayramlaşma geleneğinin adresi yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı olacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu bayramlaşma programı Kurban Bayramı'nın arifesi olan 31 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 13.00’de başlayacak.