ADANA (CİHAN)- Bir sosyal paylaşım sitesinde buluşan Kozanlı gençler Kozan Kalesi ve Manastır piknik alalında çevre temizliği yaptı.
Temizlik çalışmalarını organize eden Kozan Belediyesi paylaşım sitesi editörü Tansel Yüce; “Bizler çevreye duyarlı gençler olarak ortak bir fikir paylaşımında bulunduk ve bugün 20’nin üzerinde gencimizle beraber kale ve piknik alanımızda temizlik çalışmalarında bulunduk. Amacımız doğaya ve çevreye saygılı nesillerin yetişmesi ve çevremizdeki insanlara bir şekilde örnek olmaktır. Sağ olsun arkadaşlarımız da bu etkinliğimize ilgi gösterdiler. Aramızda üniversitede eğitim gören arkadaşlarımız da bulunuyor. Bugünkü etkinliğimizin ardından Kozan Belediyesi Paylaşım sitesi Ekibi olarak zaman zaman bu tarzda etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.
Kozan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Bayram ise, gençlerin sosyal sorumluluk anlayışı ile gerçekleştirdiği etkinliği anlamlı bulduğunu ifade ederek, "Kurum olarak biz temizlik konusunda üzerimize düşen çalışmayı yapıyoruz. Ancak bunu yaparken vatandaşlarımızdan da anlayış ve destek bekliyoruz. İnsanların çevreye olan duyarlılığını artırmaya yönelik genç arkadaşlarımızın gerçekleştirdiği bu çalışmayı çok olumlu buldum. Bireysel olarak destek vermek için ben de katıldım. Kendilerini kutluyorum" diye konuştu.
Yaklaşık 3 saat süren etkinliğe katılan gençler, çöple doldurdukları poşetleri belediye temizlik işleri görevlilerine teslim etti. CİHAN