Bodrum'da, bayramda elini öpmeye gelmeyen oğlunu öldüren, kızı ve komşularını yaralayan baba T.İ., adliyeye sevk edildi. Koyunların arasına gizlenerek köye girmeye çalışırken yakalanan baba, adliye girişinde “Pişmanım” dedi. 
Olay, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşandı. Boşanma davaları süren ayrı yaşadığı eşi 37 yaşındaki Sergül İ.’nin evini pompalı tüfekle basan 47 yaşındaki T.İ., oğlu 17 yaşındaki Nazmi İ.’yi öldürdü, kızı 16 yaşındaki Ebru İ. ile kendisine engel olmak isteyen komşuları 29 yaşındaki Naci Özgün’ü yaraladı. Yaklaşık 33 gündür aranan T.İ., dün gece komando birliklerinden gelen takviye desteğinin katılımıyla, 4 gün süren operasyonun ardından Milas’a bağlı Kılavuz köyü kırsalında yakalanmıştı.
Av tüfeği ve 7 fişekle teslim olan T.İ., 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Sabah saatlerine kadar sorgusu devam eden T.İ., Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. Adliye girişinde, basın mensuplarının pişman olup olmadığını sorduğu T.İ., “Pişmanım” cevabını verdi.

ÖZEL EKİP BULDU
Kurban Bayramı’nda yaşanan olayın ardından 33 gündür aranan T.İ’nin yakalanması için jandarma tarafından özel ekip kuruldu. Titiz bir çalışma yaparak T.İ’nin izine, doğum yeri Kılavuz köyünde rastlayan jandarma ekipleri, zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Komanda birliğinden gelen destekle operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri, T.İ’yi kırsaldan köye dönen koyun sürüsünün içerisine gizlenerek köye girmeye çalışırken yakaladı.