Manisa’da uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayan bir otomobil, başka bir otomobile çarparak durabildi. Araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde saat 22.30 sıralarında, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında uygulama yapan Manisa KOM Şube Ekipleri ve Turgutlu Emniyet Ekipleri’nin dur ihtarına uymayan 15 AN 864 plakalı otomobil şehir merkezine girdi. Emniyet güçlerinden kaçmaya çalışan otomobil Yedieylül Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile Kurultay Sokak kesişiminde İhsan Karaağaç yönetimindeki 45 ZC 1599 plakalı otomobile çarptı. Kazanın ardından 4 kişinin bulunduğu araçtan 1 şahıs inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Emniyet Ekiplerinin havaya ateş açmasıyla şahıs teslim oldu. Araçta bulunan diğer 3 kişide ekiplerce gözaltına alındı.
Kazada yaralanan olmazken dur ihtarına uymayan araçta bulunan 1 kişinin aranması olduğu ve bu yüzden dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştıkları iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.