Denizli Belediyesi kent merkezinde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarıkapsamında Korucuk Mahallesi'nin içme suyu hattının yenilendiği belirtilirken, 10 kilometrelik hatta kullanılan kaliteli borularla bölgede olası arızaların önleneceği ve daha kaliteli içme suyu sağlanacağı kaydedildi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin gelecek günlere daha güvenli bakabilmesi için 100 yılın dev altyapı hamlesini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu hamleyle neredeyse Denizli'nin tamamında yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik. 405 kilometre kanalizasyon hattı, 450 kilometre içme suyu hattı, 165 kilometre yağmur suyu hattı döşedik. Çalışmalar sonunda Denizli, Türkiye'nin en temiz suyunu tüketiyor" dedi. 
Kent merkezinden başlayarak 2009 yılında Denizli Belediyesi'ne bağlanan mahallerinin de bu konuda eksikliklerini giderdiklerini ifade eden Başkan Zolan, "Korucuk Mahallesi'nin de içme suyu hattını yenileniyor. Şehrin en ücra köşesine hizmet götürmemiz gerektiği bilinciyle hareket ediyor ve planlamalarımızı buna göre yapıyoruz" diye konuştu.