MHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Ipek, yerelde iki televizyon kanalıyla yaptıkları reklam ve canlı yayın anlaşmasının tek taraflı olarak feshedildiğini söyledi. 

Projelerinin açıklanacağı gün yerelde iki kanalla sözleşme imzalandığını belirten Ipek, “Ulusal medyada olduğu gibi, yerel medyada da kurdukları korku imparatorluğunu tüm çirkinlikleriyle göstermeye başladılar. Yerel bir kanalla yapmış olduğumuz reklam ve canlı yayın anlaşmaları, kanalın yetkililerince telefonla bildirmek suretiyle tek taraflı feshedildi. Sebep olarak da üzerlerindeki baskı ve açıklamayacakları bazı unsurlar olduğunu söylediler. Seçim çalışmalarının başladığı ilk günden bu yana bizim hazırladığımız projelerden, söylemlerimizin doğruluğundan çekinen bu odaklar, her geçen gün çirkinleşen bu tavırları sayesinde Denizli halkının gözünde de küçülüyorlar.” dedi.

MHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak, bu yıldırma politikasından hiçbir şekilde etkilenmediğini vurgulayan Ipek, “Konuyla ilgili seçim kuruluna başvuru yaparak gereğinin yapılmasını isteyeceğiz. Ekibim ve partimle birlikte çok daha azim ve şevkle çalışıyorum. Biliyorum ki bu odaklara en iyi cevabı verecek halkımızdır. Vatandaşlarımız en iyi cevabı 30 Mart günü bunlara verecek ve bu çirkinlikleri tarihe gömecektir.” diye konuştu.