HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi daha önce kanalizasyon atıklarının aktığı, Bağırsak deresi olarak bilinen bölgeyi ıslah ederek büyük bir yaşam alanına çevirdi. Ege Bölgesi’nin en büyük parklarından biri olan Akvadi parkını kuran Büyükşehir Belediye, bu sene ilk defa Akvadi şenliklerini düzenledi. 3 gün sürecek Festivalin ikinci gününde Koray Avcı sahne aldı. Koray Avcı hayranları Akvadi'ye akın ederken konsere binlerce kişi katıldı. Eserlerini Denizlili hayranları için okuyan ünlü sanatçı, zaman zamanda anlattığı hikayelerle izleyicileri kırdı geçirdi.  Koray Avcı'nın şarkılarına eşlik eden binlerce kişi adeta kendisinden geçti. Seyirci ile devamlı diyalog kuran Avcı, genç hayranlarının isteklerini kırmayarak yanlarına kadar inerek onlarla selamlaştı.

BAŞKANDAN DENİZLİ HOROZU İSTEDİ

Ünlü sanatçıya teşekkür etmek için sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Bu bölgedeki yaşayan insanlarımız maalesef ikinci sınıf muamele görüyordu. Biz dedik ki Denizli'deki herkes birinci sınıftır. Herkes herşeyin en iyisine en güzeline layıktır dedik. Burada parkımızı spor alanlarımızı yaptık. Bugün burada ilk defa bir festival düzenliyoruz. Başta Ekonomi Bakanımız olmak üzere, emek vereherkese ve bugün burayı dolduran hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum." diyerek festivale katkılarından dolayı Koray Avcı'ya da teşekkür etti. Espirili halleriyle başkanın konuşmasına eşlik eden Koray Avcı, "başkanım bana horoz hediye etceniz dimi. Her yerde bişey hediye ediyorlar ben canlı horoz istiyorum." dedi. 

RİHANNA'DAN ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM

Şimdilik sadece çiçek takdim edeceğiz diyen Zolan, ünlü sanatçıya çiçek takdim etti. Avcı, "evet,evet evet" diyerek başkandan çiçeği aldı ardından, "buradan Leonardo Dicaprio'ya sesleniyorum. Sen belki oscar alıyorsun ama Denizli'ye gelip buradan çiçeğini alamazsın. Buradan da Rihanna'ya sesleniyorum. Benimle evlen senden çocuğum olsun istiyorum. Solaryuma girip Rihanna gibi kıvırcık olan varsa buradan taliplerimi arıyorum." İfadelerini kullandı.

Denizli horozu anısı dinleyenleri kırıp geçirdi

Denizli'nin kendisinde çok farklı bir yeri olduğunu anlatan Koray Acıpayam'da 4 ay kaldığını söyledi. 9 yaşına kadar Denizli'de deniz olduğunu düşündüğünü ifade eden Avcı, "Geldiğimde en büyük hayal kırıklığım merkezdeki horoz oldu. Çivrilli bir arkadaşım vardı, onunla Çivril'e gittik. Dedi ki buranın Horozu meşhur. Napıyo ki dedim. 'Görürsün' dedi. Sabah 5...insan bir buçuk saat öter mi. Meğerse bizim arkadaş fazladan yem vermiş, 'Misafirimiz geliyo show yap' diye horozla konuşuyor. Horoz bir buçuk saat sonra bayıldı. Hindistan gibi oldunuz ya onlarda ineklere dokundurmuyor." diyerek Denizli hatırasını anlattı.

Gece boyu sevilen tüm şarkılarını seslendiren Ünlü sanatçı, ayrıca, Türkiye'nin unutulmaz şair, ozan ve ses sanatçılarının bestelediği eserleride Denizliler için okudu.