Günümüzde petshop alanında hizmet veren birçok firma vardır. Ancak hepsinde istediğiniz ürünleri veya markaları bulamayabilirsiniz. Bu süreçte ise karşımıza Kurye Mama firması çıkmaktadır. En hızlı Mama Kurye hizmetleri sayesinde istediğiniz ürünlere kısa sürede ulaşabilirsiniz. Böylece kedinizin veya köpeğinizin ihtiyacı olan ürünleri rahatlıkla temin edebilirsiniz. Firma bu bağlamda onlarca farklı markanın ürünlerine bünyesinde yer vermektedir. Üstelik fiyatlandırmalar konusunda da müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

Evcil hayvanlarınızın beslenme, uyuma, barınma veya bakım ihtiyaçları için en doğru adres Kurye Mama’dır. Hemen siz de kuryemama.com adresine erişim sağlayarak istediğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz. Oldukça kısa sürede tüm ürünler adresinize başarıyla teslim edilmektedir.

En Kaliteli Kedi ve Köpek Tasmaları

Farklı maksatlar ve kullanım alanlarına göre kedi ve köpek tasmaları bulunmaktadır. Boyun tasmaları, göğüs tasmaları ve gezdirme tasmaları bu kategoride yer alır. Kediniz ve köpeğiniz için en kaliteli tasma modellerine Kurye Mama’dan ulaşabilirsiniz. Ayrıca belirtmeliyiz ki sitedeki tüm tasmalar ayarlanabilir özelliktedir. Bu sayede kendi kedinizin veya köpeğinizin ölçülerine uygun şekilde tasmanın ayarını yapabilirsiniz.

Dilerseniz alacağınız tasmaların yanı sıra köpek künyeleri veya kedi künyelerine de göz atabilirsiniz. Olası bir kaybolma durumunda evcil hayvanınızı daha kolay bulabilmeniz açısından önemli bir rol oynar. Künyelerde kendi telefon numaranız veya isminizi ve adresinizi yazabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir kaybolma durumuyla da karşılaşmazsınız.

metin içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

Evcil Hayvanınız İçin Otomatik Yemek Kapları Alabilirsiniz

Gün içinde evcil hayvanlarınıza belli saat aralıklarında yemek koymanız önemlidir. Böylece hayvanınızın kilo almasını veya sağlıksız bir beslenme sürecinin olmasının önüne geçebilirsiniz. Bu kapsamda da kediler ve köpekler için farklı otomatik beslenme kapları mevcuttur. Otomatik kedi kapları ve diğer kap modelleri için siteye göz atabilirsiniz. Ayrıca belirtmeliyiz ki evde olmadığınız zamanlarda da sürekli olarak evcil hayvanınıza yemek koyacak birine ihtiyaç duyabilirsiniz. Tam da bu noktada otomatik yemek kapları istediğiniz hizmeti gerçekleştirmektedir. Bu bakımdan da oldukça kullanışlı ürünler arasında bulunmaktadır.

Alacağınız otomatik yemek kapları ile ayarlama yaparak belli aralıklarla mama verebilirsiniz. Böylece kedinizin veya köpeğinizin beslenme düzenini de sağlamış olursunuz. Dilerseniz aynı kapları su kabı olarak da tercih edebilirsiniz. Siz seyahatteyken kısa süreliğine de olsa evcil hayvanınızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

Kurye Mama ile Evcil Hayvanlara Dair Her Şey

Evinizde ya da bahçenizde baktığınız kedi ve köpeklerin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmeniz mümkündür. Bunun için ayrıca yüksek meblağlarda masraf yapmanıza da gerek yoktur. Direkt olarak Kurye Mama web adresine erişim sağlayarak istediğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz. Kedi ve köpek mamaları başta olmak üzere talep edilen tüm petshop ürünleri markada yer almaktadır. Aynı zamanda yüksek indirim fırsatlarından yararlanarak da ödemelerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Aşağıda sizlere maddeler halinde firmanın satışını gerçekleştirdiği pethsop ürün kategorilerini sıraladık. Belirttiğimiz ürünleri hepsi hem kedi hem de köpekler için ayrı olarak kategorize edilmiştir. Bu sayede alışverişlerinizi daha kolay şekilde gerçekleştirebilmeniz mümkündür.

  • Mama
  • Tasma
  • Bakım ürünleri
  • Aksesuar
  • Kum
  • Oyuncaklar
  • Ödüller
  • Eğitim ürünleri

Hızlı Teslimat ve Profesyonel Pethsop Hizmetleri

Hafta içinde yapacağınız tüm alışverişlerde ürünleriniz kısa sürede işleme alınmaktadır. Bu kapsamda maksimum 3 iş gününde siparişleriniz kargoya verilmektedir. Tüm bu çalışma prensibiyle birlikte Kurye Mama hızlı teslimat ve profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Siz de hemen Kurye Mama sitesine girerek istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Böylece kısa süre içerisinde siparişleriniz adresinize teslim edilmektedir.