İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı beldesinde, doğumdan sonra annesi ölen kedi, köpeği annesi sanarak 2 ay boyunca emdi. 
Annesi ölen kediye sahip çıkan ve yanından ayırmayan dişi köpek, minik kedi yavrusuna adeta anne şefkati gösteriyor. Doğumundan 2 aylık olana kadar kedi yavrusunu kendi yavrusu gibi sahiplenen köpek, annelik içgüdüsü ile kediye sahip çıktı.
Emzirmenin yanı sıra minik kediyi diğer kedilerden ve köpeklerden de koruyan köpeğin, son derece enerjik olan minik dostuyla zaman zaman oyunlar oynadığı da bildirildi. Birbirleriyle pek anlaşamadığı bilinen kedi ve köpeğin ortaya çıkardığı bu tablo kedi ve köpeğin dostluğunu gören Kaymakçı halkının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Köpeğin sahibi Kaymakçılı çiftçi Reşat Gel, “Bunlar 2 kedi yavrusu idi. Doğumdan hemen sonra annesiz kalan minik kediler, bizim beslediğimiz dişi köpeği annesi gibi gördüler. Yavrunun biri hayatını kaybetti, fakat biri hayata tutundu. Şimdi artık kendi yiyeceğini kendi bulup yiyebiliyor, ama hala zaman zaman annesi bildiği köpeği emmeye devam ediyor” dedi.